Lite uppdatering kanske?

Hejsan!
De var ett tag sen nu. Tänkte bara informera er lite om vad som händer i mitt liv typ:)

Jo de börjar lida mot påsklov alltså fyller ja snart 18 år å får ta körkort. De går framåt med plugget å körningen så allt för långt bort är ja inte.:)
Ja lady tränar på bra hon har börjat få fina former igen fin rumpa å fin mage, man ser heller inte höftbenen lika tydligt längre:)
De vi har inplanerat är miniklubbtävling 5 maj iaf dressyr :) sen läger i piteå den 18-22 juni:)
å sen massa kul inplanerat med norrbottensdistansryttar förening:) 
kolla in hemsidan för att få va med på allt skoj vi kommer hitta på :)
http://ndrf.se/ KOLLin :)

Sen har de hänt massa mer men ids inte dra upp allt för nu ska ja mysa ner mej med kissekatterna:)

puss

onsdag!!

tjena!
Kännde verkligen på morgonen att ja inte alls ville stiga upp. Låg å drog mej i sängen ett bra tag innan ja resonerat klart med mig själv att de bara är att stiga upp:)
Mamma skjutsade mig så snällt till skolan där vi gjorde i ordning lite fin betong å for hem till mig för att stoppa igen hålet där avloppet sitter.
Sen pillade ja å mamma på lite med transporten innan vi åt lunch å for till stallet.

Lady fick sig en körtur i dag, de gick jätte bra hon var super pigg men lyssna ändå jätte bra så vi tog 2 vänder upp för berget ca 1 mil :)

sen ja kom hem har ja suttit å försökt plugga men gav upp när de gick så jävla dåligt om man får säga så:)

Nä nu ska ja mysa ner mig med hunden efter som att pojkvännen dragit till fjällen, btw hade hjärtat lämnat ett jätte fint halsband åt mig på morgonen innan han for för att han åkte till fjällen. ÄLSKLING <3

nä nu ska ja fortsätta:)

puss 

Plåtning :)

Hejsan!
Ja som rubriken lyder har jag blivit fotad i dag i blåsten, fint väder var de sol å 7+ men fan va de blåste.
De är svinit halt ute å haha förståss så säger jag på vägen tillbaka att ja kommer ramla, och evelina bara skrattar lite lätt. Jag kan då säga att inom 2 minuter satt hon på rumpan å inte jag haha bokstavligt talat på rumpan med kameran i handen å skratta för fullt. så ja slapp faktiskt ramla.
Men då ist höll lady på att bocka av mig när vi tog en liten galopp på vägen hem, villken pigg å glad häst ja har fått versta glödje skutten tar hon när man ska galoppera. Måste ta ut henne på en lång galopp runda nu i veckan.

Tänker bjuda på några bilder från dagen som fina evelina fotat tack!!:) http://ponnyhest.bloggplatsen.se/


<3

finis:)

du kommer för altid vara min :)<3

love <3

:)

snygging. finns ingen snyggare å bättre än min pärla :)

haha precis efter en bockning :)

lite mer samlad :)

:)

min stiliga tjej <3

puss

jag är med och tävlar!!!!!!

Hejsan!

Jag är med och tävlar hos emilialarsonnn.blogg.se om presentkort hos http://www.solentro.se/fotobok

var med ni också:)



puss

sportlov va?

tjenis!
Just nu sitter ja med en liten kelig kisse unge i knät å bara tar de lugnt.

Jag har haft ganska mycke å göra i veckan där av dålig uppdatering + att ingen dator vill ladda in mina bilder från kameran så har inga bilder att bjussa på.

Men iaf så i går tog ja å lady en prommenad ut till lilla slingan där vi mötte petra och hennes mamma som hade ridit en liten sväng. Jag själv red inte efter som att lady har ett sår som svälde lite så tänkte att vi lika kunde köra lite nh träning.
Hon var jätte duktig min flicka, blir alltid lika glad när ja inser att hon faktiskt gör en hel del tokiga saker bara för att ja ber henne om de go gumman <3
Sen testade jag även hennes nya bettlösa som ja gjort, de passa bra men red ju som sagt inte i de.
Sen hann ja även med att fota evve å hjälpa dom att gå med deras kallblod som hade kolik känningar medans dom var på travet snabbt:)

I dag då så har ja ridit en sväng till lilla slngan å ridit på en volt där villket inte gick så jätte bra hon lyssnade fint på nya tränset men var så otroligt pigg å fjollig så tror de är vårkännslorna som börjar komma. skyndade mig att mocka å göra hö för att sen fara hem å övningsköra lite. Sen ungefär 5 har ja inte gjort många knop bara tagit de allmänt lugnt.

Morgondagens planer är fotning i stallet sen körskolan :)

puss

RSS 2.0