Dagens vill haa:)

Tjena!

I dag har jag hittat massa saker som ja vill ha (A)


Brun läder grimma till lady :)

Rosa transpotskydd :)

Ett snyggt täcke vet inte om de ska vara svart rutigt eller rosa rutigt:)

Systemkamera :P

LIten dator :P

En telefon:)

Jag vill även ha massa kläder ett par skor och en western filt i rosa men hittar ingen snygg:)Pengar skulle inte heller skada:)

puss

SommarLOOOOOVVV!!!

Hej!
Nu har jag sommar lov ska bara till skolan på fredag nästa vecka för att säga hejdå inför sommaren osv.
KUUL :D

I dag har de regnat ute så for till stallet vid halv 7 och tänkte ta lady i corallen å tror ni inte hon står å våld skakar hela hästen.Hon fick sej en varm dusch med liniment schampoo och dubbla täcken. De gjorde susen tog in dom andra 2 å pyssla på med dom. I morgon ska jag nog rida har kväll igen hoppas på att hon inte är för stel då ja inte hade mage att ta ut en skakande häst å jobba henne i regnet i dag så hoppas vi på att hon inte är som ett kylskåp XD

Har nyss ätit å ska nu bara ta de lungt å lägga in nå roliga inlägg :)

puss

Lady 13 år!!

Hej!
SHHHIIIEEEETTTTTTT
Jag glömde ju att min prinssesa fyllde år i lördags?:( huvva så dum ja är hade ju lovat henne go tårta, det var säkert därför hon vägrade komma in men hon fick ju i alla fall massage så de kan vi ju räckna som en pressent(A)
Aja hon får lite extra gotta i morgon för nu ska jag nog lägga mej å se film med hjärtat när han ahr pluggat klart körkorts teori snart är ju provet:D




<3

puss

tjena!

Hej!
Är lite latnu is inte uppdatera så myck men slänger upp ett inlägg ändå.
Hittade 2 linnen i luleå i dag och så hittade jag älsklingens fördelsedags pressenter så nu är de fixat. är dok gode pank nu men men sånt är livet.

Lady avr super duper fin i dag vi tog 3 bakar och lite lite trav de gick super bra. Gjorde även lite böjövn. innan vi gick in för å mjuka upp henne. Stretchade åså. är grymt nöjd över tjejen i dag:)

Det är meningen att de ska vara bilder här nedanför men datorn vägrar ladda upp dom och ändå äre mobilbilder med kass kvalla:O jäkla skit :(


puss

tjena!

Hejsan!
Kom precis hem från stallet, de är tråkigt väder ute men hästen måste ju ändå röra på sig :)Det blev att mamma tog henne i corallen och sen tömkörde lite medans jag plockade gräs åt mina djur :) Lady var hyfsat duktigt men lite ofokuserad.

I luleå i dag hittade jag 2 filmer och fransk manikyr så ska fixa naglarna ikväll efter bastun.
I morgon ska vi in till luleå city ;) ska kolla på skor, pressent till hjärtat och en klänning fast att jag inte har råd med det.(A)
och så ska även lady få sig ett "dressyr" pass.
Nu ska jag hjälpa rickard med lite läxor sen drar vi oss ner till bastun <3 :)

puss

Slö söndag:)

Tjena!
I dag kommer de inte hända mycke alls. Vi ska en sväng till storheden med mamma och så ska jag rida lady på efter middagen :)
Bara en dag å ta de lungt hel skönt. nu ska vi ialla fall göra oss klar för att dra till luleå åså.

puss

Bio

HEJSAN!!!
Vi var ju å såg baksmällan 2 den var faktiskt jätte rolig. Hade trevligt sällskap och popcorn kan de bli bättre? nupp så se den filmen om ni tycker om humor;) Skrattade så jaag nästan grät i vissa delar av filme XD Grymt :P




puss

DAGENS VILL HA HA HA HA PRYL:)

Hej!

Dagens vill ha är......

En snygg westernbrösta har fortfarande inte hittat nån jag vill ha :) de finns även mycke mycke mer men då måste man ju vara rik och de är inte jag XD

puss

HEELG!:D

Hej!
Har inte idats skriva men nu är ja på gång igen :)

I går skulle jag ju så stort ut och rida lady men hon hade andra planer, jagade runt henne i hagen i 20 min i hopp om att få in henne men gav upp. Tänkte att då kan ja lika ta passet i kväll.
Vi drog till luleå och handlade kläder åt gubben hittade en jätte fin shorta:)
Hann även med att färga mammas hår och skulle sen rida och ta in hästarna men då råkade rickard fastna i en tidning så mamma tog in hästarna och lady fick vila, suck att jag ska slarva så mycket med hennes träning :O aja skärpning på mej :)

I dag i alla fall så steg ja upp tidigt och fort till stallet fixade ut hästarna å gjorde fint. Sen kom vi till samma problem igen-,- hon skulle inte in så tillslut kom uret å mutade in henne så in kom hon i dag i alla fall;) Hon fick massage å tyckte det avr gode skönt, Vi hade kommit en lite bit på vägen hon var inte alls lika stel i baken och de har börjat visa sig lite muskler. Det är så kul att höra att de går framåt för de behövs verkligen för att hålla lågan uppe de är hyfsat trist att de ta lungt men de behövs och då så får jag hitta viljan till å ta de lungt så lady kan komma tillbaka.

Nu har jag precis marinerat köttet till i kväll och så ska vi tydligen på bio med malin å ronny å se baksmällan 2. En riktigt chill dag. Så nu ska jag gör nårr som inte händer allt för ofta, nämligen ta hand om mej själv;) ta en lång dusch fixa naglarna osv :)
Har btw fått en blåsa mellan tummen å pekfingret för att ja har sopat så mycke XD


Jag fick inte in hästen men en bild gick hon med på å ta ;)

puss

Morrn!

Tjenis!
Har precis klivit upp å tänkte ta mej lite mat men hamnade förståss här:)

nu ska jag bara äta sen ska jag ta min fin cykel till stallet å mocka å rida eller nh/corall träna :)


lady ska till travet :)

puss


ridit:)

Hejsan!
Har inte gjort så mycke i dag var på skolan i 20 min sen så fick vi sluta och så har jag helg.
Var social med jonken typ från halv 1 till 3 vi gjorde inte mycke men trevligt med sällskap iaf.

Har varit hos lady nu på kvällen de var super mysigt, jag å mamma hade kväll så jag tog ut å red lady i pddoken övade på formen villket gick super bra och så böjde jag henne mycke för hon är jätte stel i ena varvet men de ska nog ordna sig.
I dag tog vi även på oss utmaningen att flytta oss för skänkel åså de gick faktiskt ganska bra förutom att hon då börjar hetsa när man läögger på sporren så måste börja rida med dom lite mer så att hon vet att de betyder flytta och inte spring:)
Är i alla fall super nöjd över gumman i dag hon fick även massage och stretching, Lindade även benen.
Imorgon ska jag också rida om hon nu inte har träningsverk eller så. Om de är fint väder kommer vican å fotar oss:)
så vi hoppas på att de kommer upp massa härliga bilder här nån dag :D

nu ska jag mysa med mina 2 pojkar, i morgon väntar stallet ska mocka för mamma tar ut innan jobbet:)

puss

Dagens vill ha sak!

Hej!
Som jag sa ska jag börja med en ny sak tycker den är jätte fiffig då jag alltid vill ha så mycke saker XD

Så dagens vill ha är


Den verkar bra dom i stallet har den, inga tovor och så blir svansen å manen åter fuktat eller va man nu ska kalla de, just nu är ladys svans väldigt "torr" så hoppas på att detta ska ge en otroligt bra efekt efter som att hon typ inte har nån svans eller man så vill jag ju spara på den så mycke som möjligt;)
Ganska saftigt pris ca 200 kr för en liten tub men de ska vara drygt så vi får vell se då jag har råd ;)

puss 

Ur Ladys skåp ^^

Hej!
Kom inte på nån hiss å diss så jag tar en sak ur skåpet. Tänkte även sno en ny punkt av http://alllroundryttaren.blogg.se/ hoppas de är OK :D den kommer upp senare :)

Dagens pryl blir....



ventech elite
Mina fina benskydd har pratat om dom förr men är så otroligt nöjd över dom. Lätta att hålla rena super snygga å udda färger. Dom är vell hyfsat dyra men man får vad man betalar för oftast så vi hoppas på att dom håller länge villket jag har hört att dom ska göra. Mina rosa benskydd blir näst intill lika rosa efter att man tvättat dom, släng bara in dom i tvättmaskin på fintvätt. Lady brukar även ha lite gallor och dessa benskydd gör dom mindre även om dom blir mindre om jag rider utan också men nu blir benen ännu finare.
Kostar kring 1700 för 4 st finns även passande boots till om man vill ha ska nog köpa sånna när vi börjar träna mer serriöst:)

puss

skolaaaaaa

Hej!
Som rubriken lyder har de inte hänt så mycke mer än skola i dag. Mamma tog lady i dag så jag har inte varit dit de känns jätte mysko att inte åka dit:)
Har varit social med camilla i dag efter skolan så är ganksa nydlig hemkommen å väntar på rickard som just klev in genom dörren, Så nu ska vi äta grillad kykling mums:)
bloggar mer sen tänkte kanske lägga upp nå bilder osv så kanske de blir lite roligare att läsa bloggen.
Jo och så ligger ju lill katten å sover vid mej här vid datorn han är så jävla söt :D

puss

Läder putsning!

Tjena!
Har haft en ganska bra dag i dag förutom att jag misslyckades totalt på nationella provet.-,-

Har varit hos lady körde henne i corallen lite de gick vell sådär hon var väldigt konsentrerad på allt gräst som har börjar slingra sig upp. Men i slutet lyssna hon riktigt bra.:)
Sen så har ja putsat sadeln å tränsen hennes. fick lite hjälp av mamma så de tog inte så länge. Sadeln var i stort behov av en tvätt å smörjning så nu är den som ny otroligt mjuk å fin.

Rickard hade börjat städa akvariumet när ja kom hem så vi håller på å städa nu tog bara en mat paus sen blir en tidigt kväll är galet trött:)

puss

Däck byte!

Hej!
I dag ville jag inte alls upp de var jätte jobbigt men tog mej i alla fall upp och iväg till första lektionen gympa. De var grymt jobbigt vi hade fridrott å jag är sjukt otränad så hela min kropp verker nu.
Sen var de matte men jag behövde inte gå så var social med vänner åså hände inget speciellt på lunchen heller. Sen vare engelska å vi gjorde prov som toh 20 min så slutade vid halv 1.

Efter skolan for jag hem å käkade lite innan jag och mamma for till lady. Tänkte så stort på å rida en härlig tur med lite trav till och med men tror ni inte att hästen bara trippar å tycker att allt är jätte läskigt och inget blir bättre då de står spö i baken XD Snacka om att våran tur inte blev som de var tänkt men den var ändå härlig. Längtar så mycke tills vi kan börja rida långa turer å jobba hårt på ridbanan. Lady blev i alla fall torr och fick sin dagliga omsorg sen ut igen till hagen. Hon trivs så himla bra de är kul å se hur min lilla flicka strålar.

Sen så ahr jag nyss kommit in fån att ha bytt bakdäcker på rickards cross å fy fasen va svårt de var. Dog säkert 3 grr de är inte precis nått för mig men ganska kul måste jag erkänna att de var.
Sen har även min lilla son fyllt 1 år de har firats med grädde å go mat. :)
GRATTIS på han :)<3


<3

nä nu ska jag sova är grymt trött å i morgon är de nationella prov i matte sen slutar jag så de blir att dra till lady å göra nå ska även smörja hennes saker.

puss

Möte med distans folket:)

Hello!
Jag kom just hem från möte med distans folket.
Det blir en helt rolig sommar om jag å lady hinner komma igång så pass mycke att vi kan vara med på kondis test i september.
Tycker att alla som bor i norr ska gå med i föreningen efter som att träningen å kurserna vi har kan alla olika hästar vara med på för villken häst behöver inte kondis? eller villken ryttare/kusk behöver inte kunna pulsa eller kunna mer om hästen?
De kommer mer info om våra planer på bloggen kolla in där å bli medlem kanske:)
http://distansridninginorr.bloggplatsen.se/

Mamma tömkörde lady i dag å så hade vi morgon de gick fin fint, Mina djur har även fått flytta up på gräsmattan nu så nu kan dom gå och äta gräs å ha de gott:)





puss

morgon!

Hej!
jag har varit vaken i 3 timmar redan. Klev upp vid 7 och for till stallet, mamma hade redan tagit ut hästarna så jag mockade å fixade maten. Det tog inte så länge så ja slog upp ett bad å la mej de var skönt som fasen.
Nu ska jag gå över till mamma å städa¨å flytta djuren så dom får lite gräs i buren.

puss

sova gott:)

Hej!
Vi kom nyss hem från bion den var bra men inte lika bra som jag hoppats på:( aja nu ska jag slänga mej i sängen är grymt trött och har stallmorgon i morron.
Vi körde moppe hem i spö regn så efter en liten stund kom vi på att vi blir lika blöt så vi kör i alla vattenpölar som finns å ser hur blöt vi kan bli XD

Var förbi stallet innan vi for ner på max och slängde ut lite hö fr att dom skulle klara sig i regnen, ingen av dom lyfte ens på huvudet så dom var inte besvärade av regnet XD

Aja nu ska här sovas

puss

åska :)

tjenis!
tycker de är ganska mysigt med åska, problemet är bara att nu är vi utan ström hoppas bara att tvn å allt klarade sig:)
nä nu ska man vell gå och dra ut alla kontaker osv.

puss

En Hiss å Diss

Hej!

Här kommer Hiss å Diss som jag sa :) uppdaterar nu när jag lika inte har nå å göra.

DAGENS HISS......


Emins liniment schampoo
Detta schampoo är värmande samtidigt som de ger en en ren häst med fin glans. En dunk kostar inte mer än 150 kr alltså inte så dyr. Du blandar lite liniment i vattnet och så aplicerar du de på hästen. Lägg ett täcke på och låt torka. Man behöver inte skölja schampoot och de är ju super bra och smidigt.
Rekomenderar starkt att ha dagen före eller efter hårt pass eller tävling:)

DAGENS DISS......
ÅH har alltid lika svårt att dissa nått så i dag blir de ingen diss:)

puss

Ur Ladys skåp

Hej!
Dagens UR LADYS SKÅP ÄR........



Horse salon shampoo
De här shampoot är jätte bra tycker jag. Pälsen blir jätte blank och dom blir jätte rena. Och på tal om hur gott dom luktar de är sjukt :)
Rengör effektivt och ändå så milt och skonsamt att du kan använda Horse Salon varje dag!
Ger en blänkande, mjuk och lättskött päls. Verkar vårdande för hud och päls. Idealiskt även som hundschampo.


YES
Yes diskmedel är även jätte bra. Det har samma ph värde som hästen har i pälsen. Mina händer blir gansla torra om ja diskar för mycket så man bör kanske inte använda det för ofta. Men de ger en ren päls och tar bort smuts bra.

puss

städ ;)

tjena
Nu håller jag på å städa lite de ser verkligen ut som ett bomb nedslag här så de behövs.
Tänker slänga upp en hiss å diss sen kanske även en urladys skåp har inga bilder på denna dator så de blir lite tråkiga inlägg annars:)

puss

morron!

Hej!
Nu sitter jag och har just tagit mej en macka å slagit på tvn. Det blev ganska sent i går filmen ville som aldrig ta slut så vi 1 slutade filmen och ja slockna direkt i sängen.
Dagens planer är att städa här i huset och ta en sväng til lady om jag hinner. Lär vell fastna här vid tvn.
I dag ska lady bara få ta de lungt för att vila upp musklerna från hårdträningen i går.
Nä nu ska jag fortsätta se tv.

puss

tjena!

Hej!
Började 12 i dag å hade bara engelska så nu äre bara 3 prov kvar så är man klar med matte eng och svenska:)
Jag drog på stan en sväng och handlade en lite pressent till min gybbe efter som att vi har varit tsm i 18 månader och varit förlovade i 6 månader nu :)
vi har ätit gott och ska nu se lite film.

Jag drog till lady efter att ja varit på stan vi tog oss en tur i sandtaget i dag. Det gick super bra hon var väldigt fjollig och okoncentrerad i början men sen när jag sagt till henne att de var bäst å sköta sig gick de mycke bättre. Stretchade och pysslade på ett tag. I dag är sista dagen med metacam så vi får se m hon börjar spänna sig å gorma eller om de har blivit bättre:D
Min tjej är bäst.

Aja nu klagar pojken på att jag ska mys med han så jag ska göra de.
Fick förrästen sommar jobb på åcenter inte precis vad jag ville men men de är ju pengar iaf.

puss

Älsklings hästen <3

CHENA!

Måste bara säg att min häst är så jävla bra :)
äälskar henne mäst på jorden även om de har varit mycke små skador och tjorv hit å dit så är hon ändå så bra och ja blir så glad av henne. Vill att hon ska leva för alltid och hos mej kommer hon alltid stanna finns inget som kommer skillja oss åt förutom döden men de dröjer ett jävligt bra tag dit. Finns fan ingen bättre häst en lady <3
hihi




Vi för alltid <3 Du finns i ALLTID för mig min stumpa :P<3

puss

tjenis!

Hej!
Jag vill ha cola :D är fett sugen :)
Aja kanske ska berätta lite om dgane åså.
Kom till skolan och fick veta matte svaret fick 10 päng av 16 möjliga inte allt för nöjd men ett g i alla fall. Har även kommit på att min telefon har damp så ja de är ingen ide att ringa för ja hör inte va ni säger å ni hör inte va jag säger. Så sms a.
Sen blev de svenska redovisning villket gick ganska bra jag inproviserade om lady :)
Sen köpte min snälla mamma twilight åt mig (A) så ska nog glo på den ikväll har bara sett den 21 grr men den är fasen lika bra ännu(A)

mums:)
Nä nu ska vi börja dra oss mot trångfors för lite mat å mys:)

puss

Ur ladys skåp

Hej!
I dag har jag valt att skriva om.....


Renskinn
Lady har ett renskinn. det funkar super bra hon blir inte alls lika svettig under saeln efter ridtur. Det blir inte heller några skav och sadeln sitter kanon bra. Rekomenderar varmt att skaffa ett renskinn att ha under sadeln I alla fall på träning, på tävling kanske man vill vara fin å använder en padd. Jag kommer lägga på en filt över skinnet så fort jag hittar en jag vill ha så blir de både snuggt och bekvämt:D

puss

Go morgon:)

Godmorgon!
Jag har legat å dragit mej i sängen på morgonen de var super mysigt:)
Det bara öser ner med regn i dag inte kul.
De är inte mycke planerat i dag kanske lite plugg å ta de lungt å hoppas på att mamma tar lady i dag så att jag kan slappa(A)
Nä nu ska jag gå och fixa mej åså

puss

tjena!

Hello!
Har inte haft tid att uppdatera på sista tide. de är mycke med skolan nu och så är ja i stallet efter skolan så hinner inte mer än hem å sova.

hade iaf natonella i dag de gick bra. Sen drog ja till lady och red lite back träning. hon var jätte duktigt i dag inte alls så stirrig. sen stretchade vi åså.
Tycker verkligen om min polle å jävlar va vi ska träna sen när hon är klart med uppbyggnaden av muskler osv:D
Slutade typ vid 9 så nu ahr jag bara slöat de är gode skönt känner att de behövs så ska snart gosa ner mej i sängen och hjälpa rickard men lite läxor.

På lördag ska jag å rickard gå med min mor och angelica på bio de blir gode trevligt. Kanske uppdaterar mer sen om jag hinner.



puss

stallet :)

Tjena!
Nu är jag hemma från stallet, Lady var jätte duktigt. Först körde ja henne i corallen åså fick ja tips å råd av uret hur ja ska få henne å stanna lättare åså. hon jobbade på bra och lyssnade super bra.
När vi sen skulle ut i skogen börja de regna men va fan tänkte ja men så tänkte inte lady, Allt blev så mycke farligare när de regna så ja höll på å flyga av men som tur va gjorde ja inte de. Vi tog oss i alla fall upp för baken 2 grr hade tänkt ta den en 3dje gång men då kom en traktor så då sket vi i de.
Är faktiskt väldigt nöjd över flickan i dag, massagen i går gjorde verkligen stor skillnad hon var mjuk å fin i hela kroppen så stretchade bakbenen å gjorde lite andra stretsch övn.
I morgon ska vi göra nå lugnare kanske bara ta några böj övn i skritt eller bara jobba från marken.

Har sett lite tv å nu ska jag mysa ner mig i sängen med lite gotta :)

puss

Hemma!:)

Tjenis:)
Nu har jag kommit hem från stugan. de har varit en underbar helg så nu är jag tbx.
Ska snart fara till stallet å rida. de blir backträning i dag å nå lugnare pass i morgon. Lady fick massage i går så nu har vi ännu mer kött på benen inför hennes rehabelitering.



Väntar bara på rille så ska vi fara:)

puss

Stress

ÅHH hej!

Har jävligt stressigt nu så slänger bara in ett snabbt inlägg. allt bara tjorvar nu så nu drar vi till stuagn i helgen. blir inge uppdatering men ajaj.
Lady är bäst <3

puss

Bad å ridning:)

Tjena!
I dag har lady fått sig ett bad. Började med att ja kom till stallet å den som haft morgon hade inte hunnit mocka så jag kännde mej snäll å mockade å fixade mat osv.
Vi tog oss en tur till sandtaget i dag igen, tog 2 backar å lady var faktiskt lite duktigare i dag :)
hon var inte lika tittig så huvudet höll sig i alla fall ner mer i dag. när vi kom in hade de blivit massa smuts under sadelgjorden så jag tänkte att en dusch skulle sitta fint så duschade henne med shampoo först sen fick hon liniment. Åså stretchade vi.
Min älskade flicka är så duktig:)
Nu ska jag äta med rille å så ska vi göra massa läxor sen mysa på:)


<3


<3

liten sak <3

puss


Hiss å diss

Hej!
Jag slänger in en Hiss å Diss innan ja drar till skolan.


DAGENS HISS ÄR.......


Western sadlar
Jag tycker att dom är super bra sköna att rida i inte för de mästa men så är de ju med alla sadlar. Man får väldigt bra kontakt med hästen och kan nypa åt med benen lätt. Westernsadlar fördelar även trycker på hästens rygg mycke bättre än en hopp/dressyr sadel. Fast de är ju då under förutsättningarna att sadeln passar hästen annars kan de bli väldigt fel.


DAGENS DISS ÄR........



Kandar
Jag har aldrig förstått mej på varför man ska krongla och ha 2 bett i munnen när de igentligen inte ens finns plats för 1. de måste vara väldigt jobbigt för hästen och göra hyfsat ont i munnen att ha 2 bett och dessutom ser dom väldigt skarpa ut. Vissa kanske behöver lite starkare bett, men jag tror p¨å att rider man bara hästen rätt kan man ha ett jätte snällt bett eller vara utan.:)


puss

go morgon

Tjenis:)
Har inte sovit allt för bra i natt min lilla katt har varit så jäkla kel sjuk han har trampat på mig hela natten å försökt mysa men när jag är halv groggy så fatta ja inte de å vänder på mig å då kommer pucko över på andra sidan å så har de hållt på men han är fortfarande bäääst <3 så himla söt :)

Nu ska jag gå ner å ta mig en dusch å  göra mej klar för skola. Sen blir de stallet å rida igen. känns så himla kul å i alla fall få rida, vi skrittar ju bara men ändå lady är så fantastisk :)


puss

Ur ladys skåp

Hello!
I dag har jag valt ut en sak ur ladys skåp som jag tänkte skriva lite om.



Ultra shield är ett super duper bra mygg medel.
Min häst hade inte mycke bett under förra året och då vare mycke insäkter å skit i hagen, hon stod ute dygnet runt och hade som sagt inte mycke bett. Det är väldigt drygt men kostar en slant.
Men de lönar sig verkligen för att de är så drygt så under den period du änvänder 1 sånn flaska använder
man 2-3 andra mindre bra flug medel.
kostar mellan 250-300kr

puss

Första ridpasset

Tjena!
I dag har jag ridit lady för första gången på lääänge:)
Först tog ja å uret henne i corallen hon gick jätte fint jobbade på bra i formen i skritt. men i traven ville hon till å dra upp huvudet men de förstår jag:)
Sen så red ja ut en sväng mot sandtaget. Tog 2 backar i dag som en liten mjuk start.det gick också jätte bra, allt var väldigt spännande men de gick bra ändå.
Nu är vi på gång i gen känner att de här kommer bli bra bara jag kan hålla mig å ge henne den tid som hon behöver. Lady fick även lite stretch i bakbenen å morots trick fast med äpple.
Älskar min häst så mycke hon är bara för bääst <3

Nu väntar jag på att rickard ska komma hem så att vi kan äta. Det blir pommes å kött i dag igen (A) mumma:)



puss


Film mys:)

Hej!
Tänkte bara slänga upp ett snabbt inlägg.
Nu kallar en varm dusch och min varma goa säng:)

Längtar sjukt mycke till i morgon för ja ska ut å rida de var länge sen :)



puss

nationella prov -,-

Hej!
Som rubriken lyder så ahr jag haft 2 nationella prov i engelska i dag å de gick åt fanders så får hoppas på att de sista arbetet blir bra så man kan klirra ett G :)

For på dirren efter skolan till stallet där lady gumman blev genom gången.
Vi kom fram till att hon måste bygga muskler runt knäna för de fattades mycke muskler så ska börja rida i morgon i gen i lite lutning uppför å försöka hålla henne i en låg for å även jobba med skänkelvikningar för att träna upp muskeln.
Hoppas hoppas att de bara är rehab å träning som gäller. känner mig taggad på å börja igen fast visst känns de tråkigt att inte få börja där ja sluta men men nog ska vi fixa de här alltid:) känner mej bara mer å mer glad å taggad.
Vi får se om de kan tänkas bli lite vatten träning också de skulle vara sjukt spännade å ser hur lady reagera osv. Gummsan ska även få massage här någon dag de kommer hon verkligen tycka om, juste glömde å säga att hon går på metacam för att mjukna upp från spänningarna så hon kan gå å jobba rätt så får vi se sen om de har hjälpt.
Så i morgon ska vi ut å rida i lite små lutning å testa de nya renskinnet:D

Nu ska jag äta lite mat slänger upp en gammal fin bild på min gumma :)



puss

HAPPY FACE :D

Tjenis!

Nu är ja super glad! insåg just att man kan stoppa in minneskortet till kameran i datron så har fått in bilderna nu:D dok så var dom inte lika fina som jag hoppats på men man ser ju i alla fall dom fina djuren på fotona:D


 
min gumma första dagen i ny hagen :)

liten tänker ta med lådan på en prommenad^^

mina älsklingar <3

nu var jag tvungen å lämna datorn med bilder såni får mer sen :)

puss

fika å stallet

Hej!
Har inte hänt så mycke i dag. Fikade med några brudar efter skolan vi satt fasen länge å pratade.
Tog bussen till stallet å måste då säga att ja gjorde inte nå nytta, Tog lady i corallen ett tag hon lyssna super på flytta övningarna men dom andra gick vell sådär:) gjorde klart i stallet å for hem.
Jag har inte så mycke å skriva om när lady gumman typ bara står.
I morgon slutar man då 11,20 så ska nig hem å bara ta de lungt har kväll i stallet så ska åka dit senare:)
Nu ska jag minsann fortsätta kolla runt kanske slänger upp ett inlägg sen ^^

puss

Go morron!

Tjenis!

Kvällen var super härligt.
Fick umgås med nya å gammla vänner känndes helt super;)
Kom hem vid 1 å tänkte sova men nej nej då frös ja så mycke så kunde inte siva förrän typ 2 halv 3 just när ja somnar hör ja en katt som hulkar sig nå jävulskt, tror ni inte pucko spyr, jo de gör han var abra å stiga upp lägga papper över skiten för jag ides inte ta upp de, slängde ut katten ur sovrummet å somnade om. gode trött ja är nu men har ändå sovit typ 8 timmar:P

Nu på morgonen vaknade ja med ont i ryggen inte så nice så steg upp tror ni inte söta pucko kommer å är super mysig med mej. haha sötis <3

nu ska jag äta frulle blogagr mer sen tror ja. de är super väder ute:D

puss

Hiss å Diss

lägger upp en hiss å diss också :)

DAGENS HISS......

Jag vill hissa easy up tapeter. det är mycke lättare å smidigare tycker jag. slippa limma å grisa på tapeten sen vika ihop osv de är sjukt jobbigt:) Men för dom som har använt tapeter som amn limmar på tapeten som tex min mamma är de vell änklare men jag tycker de är besvärligt och svårt:)

DAGENS DISS......

Dagens diss är då så klart till tapeter som man ska limma på och vika ihop för att limmet ska dra in. De blir kletigt över allt å så måste man ändå limma senare på väggen. de är sjukt irriterande då jag ahr lärt mig easy up :P


Tapet
puss

Tjena!

Hej!
I dag ahr ja då först cyklat till trångfors och tapetserat med mamma. de blev gode fint så nu är de äntligen gjort:D Vi tog en paus i de hela och får på granngården å köpte flug medel å så en sväng på royal, Hittade massa kul men snålade så köpte inget.

Lady mådde bara fin fint klämde och kände igenom henne inge rygg ont å inga spec svullna ben härligt:) hon var i alla fall kletig på rumpan och svansen så tvättade å smorde in lite här å var. Fast de gjorde ja efter att hon hade jobbat i korallen et tag. De gick super bra till en början hon lyssna bra på woow och mmm men sen ville hon inte stanna i ena varvet men aja de kommer nog de med. Tränade även att gå undan för tryck å lite sånt. hon verkade nöjd att få använde hjärnan så då blev ja med nöjd:)

cyklade hem å de var jobbigt^^ bara mot vind å uppför XD vi har som ja sa i förra inlägget grillat å de var jätte gott så nu ska jag fixa mej å dra vidare till sabina å umgås med folk:)



puss

grilla!

Tjena!
Nu håller jag och hjärtat på å grilla oss middag,mums:)

Har tapetsera och avrit hos lady, Var även en snabb sväng på stan men handlade inget tittade bara och dreglade över massa roliga häst prylar^^
kan berätta mer om dagen senare för nu ska jag gå och äta :)

puss

Ur Ladys skåp

Hej!

Slänger in ett sådant inlägg bara för att jag har varit kass på att blogga.

I dag har jag valt att prata om Ladys.......



Flughuva. Jag köpte en sån här flughuva förra året till gumman. Den satt jätte bra har inte trillat av en enda gång den ger henne inte heller några skav och hon accepterar den faktiskt. Har testat en annan huva på henne och den gillade hon inte alls började skygga för allt och tyckte den avr allmänt konstig. Jag rekomenderar varmt denna huva till dom hästar som lätt får klåda vid ögon och öron.


puss





tapetsering å stall:)

Tjena!
Har nästan tapetserat klart i mammas rum nu så skönt:) jag ska få måla ett träd på väggen sen ska bli kul å se om de blir bra villket ja hoppas. skulle in på coop och ahndla i dga men då funkade inte mitt nya kort med chip så avr tvungena tt gå på banken och beställa ett nytt-, suck och så fick ja ta ut pengar där men kom sen på att banken är stängd i morgon och ja behövde pengar för ska på royal å granngården. SUCK igen :) får vell ta de på måndag.

I alla fall så avr ja i stallet nu på kvällen med mamma, lady brunstar så fruktansvärt mycke nu så blev tvungen att tvätta rumpan å svansen i dag igen. och så har hon börja klia svans nu så måste verkligen smörja vill ha kvar finsvansen (A) Hästarna mådde i övrigt bra, hade tänkt träna i korallen i dag men hann inte så får göra de i morgon ist^^ har massa fina bilder men blogg dampar så kan inte ladda upp bilder men lovar att ladda upp så fort ja kan. Nu blire chips mys och en härlig dusch sen tagga för häst och ännu mer renovering i morgon.




Ha de gott alla!

puss

data!

tjena!
Nu har jag data ska redovisa nå skit. sen göra prov om ja hinner^^ De är en anska chill dag för BP10 i dag först data och sen ska vi se film. Jag får nog med mej vikan eller får i alla fall sällskap till suntan ska ta en 16 min :) sen går ja till granngården å royal efter som att rickard slutar plugga körkorts teori vid 3 så måste ha nå å göra tills dess:)
Ska köpa caboy magic så lady får fin man å svans. Inge kul me regn i dag men vi ska ju mäst tapetser osv så de är mycke inne arbete :)
nu ska jag fortsätta kola runt på internet.

puss

hej!

tjena! blir lite tråkiga inlägg då jag inte har några bilder och inte har så stor blogg lust :) i alla fall åkte till skolan för 2 lektioner men hade tydligen bara en. aja for hem och lekt med hunden städa lite på rummet och städade åt djuren :) väl i stallet fotade jag lady lite och dom andra. Lady verkar trivas sjukt bra dom står och äter brevid varran å gnäggade gjorde hon när jag kom sötisen min :)<3 Sen gedde ursula mej lite tips om hur ´jag ska jobba henne i korallen så ska testa själv i morgon då jag ahr kväll och mamma har morgon. Tvättade även rumpan och svansen då hon brunstar så mycke. Sen cyklade jag hem gjorde lite mat och nu har ja hamnat här i soffan^^ är sjukt trött. Ska bara ta de lungt i kväll i morgon är de fullt ös ska tapetsera med mamma åså :) puss

go morron :)

Tjena! nu ska jg klä på mig och äta frulle sen bär de av till skolan. Ska ha matte prov och svensk. sen blire kanske en sol och stallet. Ska träna aldy i korallen i dag de ska bli grymt kul å se hur hon gör:D puss

tjena:)

Hej!
Sorry för dålig uppdatering har verkligen inte nå tid, tiden på skolan går söligt och när man kommer hem hinner man inte mer än blinka så är de dags att gå och sova :) på måndag hemtade vi hö det blev 400 kg :) köpte även tapeter till mamma :P

I går så flyttade lady till sina nya vänner de gick bra att gå dit hon klev mej på fötterna men inte så farligt. Dom fick springa lite på kvällen i hagen så de kommer bilder så fort angelica har hittat överförings sladden till kameran :) och så i dag släppte vi hästarna på morgonen.
De gick fin fint:)

For till skolan och gjorde engelska nationella prov gick åt pipan. sen hade vi bygg å städade på A8.

For till lady nu på kvällen också så vi ahr pysslat på där tvättat henne då hon brunstar och sånt.
Har även lärt mig lite om hur man arbetar i en korall så ska nog testa med lady nån dag :) kanske i morgon^^ nu ska jag mysa ner mej i sängen är svin trött^^

puss

go kväll!!:)

Hejsan!
nu sitter jag och kisse i sängen och myser, rickard har inte kommit hem ännu så vi myser själv:)

Tänkte bara skriva en liten uppdate om vad jag gjorde med lady i dag. Kommer dit och känner att de är lite smått kallt och regn på väg så hemtar in hästen först av alt och byter om sen. Tyckte att hon hade lite ont i ryggen men tog ändå på sadeln och red en sväng. Bak knät var inte så fint i dag men tänkte att vi får vell se om de går så vi skrittade till älven och till fiskodlingen. de märks tydligt att hon vill till å smita undan jobb så tror vi kommer ta ut en vet så småning om som får kolla vill ju faktiskt fortsätta träna nu ;) men ryggen blev bara bättre efter ridturen så de var ju possetivt :)
I morgon åker vi och hemtar hö å köper tapeter så de blir nog inte så mycke uppdatering.


åh min lila son som bäbizz <3

puss

Hiss å Diss

Hallo!
Tänkte köra en hiss å diss innan jag drar iväg till Lady :)

DAGENS HISS ÄR........



AMIGO 1200D
Amigo regn täcke även amigos täcken med foder.
Är billigare än Rambo och håller en hög kvalite. Jag ahr en häst som får lätt skav och de får hon inte av amigos täcke. DOm har även udda storlekar som 140 och 145 st för bara 145 villket är bra då lady har st 140.


DAGENS DISS ÄR......

Amigo Cooler.
Amigo cooler täcke.
Mitt täcke sitter inte alls bra. Direkt hon rullar åker täcker på sne och de drar åt sig massa med spån villket jag inte trodde då jag köpte det.

puss


HEj!

Nu sitter jag och skriver lista efter lista:)

På tisdag flyttar lady så de är mycke som ska tvättas och rensas.
Jag tar bara med dom nödvändiga sakerna efter som att ja ändå tar med lite saker efter som sedan.
I morgon ska vi hemta hö och köpa tapeter till mamma.
Och förståss fixa massa saker, ska putsa ladys läder i morgon kanske små börjar redan i dag :)

Nu har vi äntligen köpt ett renskinn. De är kvar i jokkmokk så vi får det vell inte förrän på ett tag men vi har köpt ett i alla fall så snart behöver inte vi använda skav padden :)

Tänkte bjussa på några mobil bilder där av kvallan. Ska få låna angelicas kamera i morgon så de kommer några fina bilder snart :D
och så ska ju även vikan (hon som fixar me min blogg) komma och fota.


Gubbens bil:) de ska bli grymt kul att glida omkring i den i sommar:D<3

Majbrasan i trångfors:)

lite saker som bara hänger och skräpar i uthuset:) så blire när man smalar på sig allt innan man ens har en häst XD jag är inte ensammen om detta kan ja lova^^

puss

hello:)

Hej!
Som ni såg i förra inlägget har jag anlitat en kompis att göra om lite här då jag har haft bloggen likadan hur länge som helst. Så ska bli kul å se vad hon hittar på för kul.

Jo då om gårdagen. Jag cyklade hem och fick skjuts upp till stallet (A) slött.
LAdy hade inte ont i ryggen jippie:D men därimot tjorvade knät så fick inte klämma och känna där för då slog hon ut benet. Så tog henne på lina för å kolla om hon halta men de gjorde hon inte möjligvis en lite oren trav i bland. SÅ ska testa rida i dag och se om de blir helt tokigt.
masserade med massage maskinen.

Lasse hemtade mig i stallet åså fixade jag mej klar för att fara och umgås:) Men innan vi for grillade vi det var gott och så gick vi upp på majbrasan i trånmgfors:)

tiden gick å bla bla bla :) aja  klockan blev 12, jag och älskling börja dra oss hem for förbi brasan i stan och sen cykla vi hem, Fy fan va kallt de var trodde ja skulle döXD
Väl hemma somnade vi gott :)

Lägger in nå inlägg snart:)

puss

RSS 2.0