Lugn dag!!!

Hej!
Som rubriken lyder har de varit en riktigt lugn dag i dag. På skolan har vi inte gjort nått vettigt bara snackat å chillat:)
Lady fick ett lugnt pass i corallen, de gick riktigt bra hon lyssnade mycket bra och är socker söt som alltid:) Fast att vi inte jobbat lös på jätte länge skötte hon sig svin bra så himla duktig gumman är:)pysslade på lite som vanligt å drog till malin som bjöd på kladdkaka.
Nu ser vi tv å ska snart sova är fett trött :)
Kommer lite bilder från helgen :)

Älsk lekte med skotern å ja fota :P

min framtida stallhjälp var och hälsade på:) mutade in sig hos lady med massa äpplen :)

min busiga pojke:)

:)

puss

15 januari!

Hej!
Bara för att emilia varit så snäll och fixat min blogg ska jag börja blogga mer som ja lovat(A)

jo i dag har ja å lady varit ute på en lång motionsrund. Vi mötte massa hundar som kom springandes mot oss men lady bryr sig inte är grymt stolt över min gumma :) så skönt att hon inte bryr sig så mycke i hundar då de alltid är hundar ute å går.
Vi hade våra snack om hur fort de skulle gå å lady vann så vi har boksavligt talat rejsat runt i typ 1 å en halv timme så båda var helt slut när vi kom tbx.

Killarna som stannade sina skotrar, slog av och tog av hjälmen får en ros av mig i dag sånt gillar jag skarpt de kallar jag respekt. :)

Nä nu måste jag å killarna försöka sova å tagga inför en ny vecka.

puss

bra start på 2012?

Hej!
Dagen i dag har varit bra till en början.
 vi sov ganska länge så nu måste vi börja ställa om dygnet så de inte blir så jobbigt när skolan börjar. Tog de lugnt å for ut med skotern på en sväng fy fan va vatten de är på sjöarna där vill man inte stanna :)

Ja nu till de tråkiga. Våran ena katt har varit krasslig ett tag nu så nu var de tags fö ett veterinär besök för kurre.
Men tyvärr kom rickards mamma hem utan katt :( Han hade en tumör i tarmarna och de fanns inget att göra åt saken så han fick somna in. De var en väldigt speciell katt och han kommer alltid finnas hos oss. Pucko hr börjat leta efter sin bror men kommer ju inte hitta han;'( å hunden som är uppväxt med katten kommer ju också undra vs hn tgit vägen. Usch v jobbigt sån här är man vill ju aldrig att dom ska försvinna men vi får se till de bra han har varit helt underbar under tiden på jorden. Hela 8 år gammal R.I.P fina poken <3


Kurre ligger nerbäddad i våran säng <3

puss

glasögon vid ridning?:)

Tjena!
Ja i dag har de blåst och snöat som bara den. Jag och Lady tog oss ut på en motionstur ändå. Träffade massa hundägare vars hundar bara rusade mot oss men efter som att lady är van vid hundar så brydde hon sig inte specielt. Efte som att hon ibland beter sig som en hund förstår jag att hon gillar hundar då hon säkert känner sig som en stor hund.

Hon var pigg och glad men vi tog de lite lugnt efter som att hon inte är i topp kondis just nu och så klibbar de så mycket nu när vi inte har snö sulor. men en liten galopp hann vi ta faktiskt :)
På hemvägen var hon nöjd som vanligt efter en ute tur fast nått jag inte förstår är hur en ljuslyckta kan vara så farlig när en hund som kommer rusande mot henne inte är de minsta farlig XD

Alltså innan jag for ut i dag sa min kära mor till mig att ta glasögon för att de blåste så mycke!! varför gjorde inte jag de? Såg inte ett smack tur lady gjorde de;)

Ja lady har fått ny mat i dag vi ska byta från pellets till havre kli och betfor så nu lär jag få en pigg häst, tror inte lady har slickt sin krubba så ren på jätte länge som hon gjorde i dag, fttar verkligen inte ens varför vi bytt till pellets? kanske för att de var lättare! aja hon blir nog nöjdare nu.


Ladys nya ridtäcke:D

pucko funderar över morgons rutten :) faktiskt nöjd över bilden då han är suddig och bakrunden är skarp :)

Vårat julkort glömde å visa de:)

puss

Nytt år!!:) 2012

Tjena!

Ja första inlägget för de nya året:) Vi smällde lite raketer och skickade upp sånna där ballonger:)




Den varmaste ny årsaftonen som jag kan minnas:)

puss

RSS 2.0