lördag, söndag, måndag

LÖRDAG

jag vaknadeganska tidigt och åt frukost. jag och mamma fik det stressigt då vi skulle hinna till lady innan tävlingen såjag bara packa ner  lite skaer till ems.
vad jag minns gick det bra och fort hos lady. hon kanske hade rymt eller nå kommer inte riktigt i håg.
vi drog i väg till travet. jag hemtade in ems medans mamma gjorde klart inför ficka försäljning. jag satt mäst i stallet hela tiden undder dagen och lyssna till loppen och var social.
värminingen gick vell sådär och loppet också. jag sa till han att bara vi kommer runt odiskade så är jag nöjd och så gör det inget om vi springer under 3 min. och ja det gjorde vi båda 2 :P
fast jag hade velat vinna men men det gör vi nästa gång :P
jag dona på lite och fixa go mat åt eminent och drog hem. jag tror att vi for till lady jag red nog lewis först med mamma sen for jag och anka ut på en tur.



SÖNDAG
söndagen började med att jag vakna tidigt som jag gjort dom senaste dagarna. jag red med angelica. vi hade tänkt ha gymkana men sabina kunde inte fota och det var ju också dommaren. så det gick inte så bra. fast vi hade ju kunnat göra det utan henne men jag ville inte. så det var dressyr i stället. lewis var jätte duktig. han gick i form i skritt och trav. han flaxa inte med huvudet och han takta inte. vi fick in rätt galopp hela tiden och det ick söligare till slut. sen våga jag till och med hoppa han. det gick bra men han snubbla men det ick också bra :P
sen fixa mamma och jag med lay typ. jag for hem medans anka skulle till ikea och julia var på trav. dom skulle ju sova hos mej. mamma och jag åkte ill eminent och då hade ellen inte mockat så det såg ut som en svin stia. menjag kunde inte  lämna ems box som den var så jag mockade och fixade fint där inne. jag älskar när det är fint i boxen.
sen bar det av hemåt ja jag duscha m.m och julia kom. vi cyklade till konsum och hanlade. men innan det väntade jag och julia utanför angelica. då kom det massa utomgjordingar. den ena plinga hela tiden och glodde som fan. den andra sa kiss kiss kiss kisss som om han locka på en katt det var läskigt men vi garva i hjäl oss. sen kom en 3 dje. han var typ full och kolla med en pervers blick på oss :S sånna är läskiga.
vi skulle dygna men jag orkade inte jg hade  ont i huvudet så jag somna vid 12 och dom andra lika så.


MÅNDAG

 jag sov as skönt och så hörde jag larm jävla saken. det avr jobbigt att kliva upp men det gick. vi åt frukost gjorde klart håret å så och cykla till skolan. redan när man kom in genom dörren var man less. samma fula äckliga skola.
det är ju som ett fängelse vi är fast där fasta tt vi inte gjort nå olagligt.... joo vi lever det är nog.
det var bara att kämpa sig i genom dagen den var hemskt tråkig. klassen är ju bäst OR NOT och man blir inte behandlad som luft inte det inte. men vi fick sluta tidigare då vart dagen fort roligare. jag och julia cyklade hem till mej och åt godiset från i går. vi hade tänkt köra/rida tillsammans men det blev inte så vi ides inte. jag kom till stallet mockade åt lewis en sista gång och skulle ta in han. men han ville inte in. han ville inte jobba så jag tog in han och borsta han tvätta nästan smörjde den och hans ögon.
sen kom angelica och vi körde prins. det var as kul. :D det ska vi göra oftare. han behöver slaggjord han sprkade och det var inte långt i från oss. men han skulle nog nte kunna träffa. utan för hans bästa så att han inte ska fasna med benet på fel ställe så ska vi ha det.
vi for dåen lång sväng med han. då var han svättig så vi duschade han. jag kicki och angelica stod och gnugga på han med shampoo 2 grr och ändå komd et mer sand och brun skum. men tills slut vart skummet vitt och prins vart vit i gen :P
sen bar det av hem. jag var as hungrg. och så har jag bara sutit här hemma och degat sen dess.
i morgon vet jag inte vad som händer. men nått händer antingen ems lady eller så pepsi :P
men nu ska jag typ sova ha det bra <333333


aja aj

ja jag vet att jag suger på att uppdatera. men ja jag har inte lust att göra det varje dag. nu sitter jag här och skriver en lista över vad jag ska ha med i morron till ems.

typ pälsglans
förbygel
morötter
äpplen
boots
hm.. sen vet ja inge mer :P ju juste min tävlingsdress och min skåp nyckel.

ja i dag vakna jag tidigt innan larmetr ringde 8:30.
 jag åt frukost och drog tilllady. hennes ben var typ as as fint i dag jag kände på det typ 5 grr för att veta att det värkligen var snat. :D

sen så fick jag skynda mej hem ta med kläderna som jag sen skulle ha till luleå. och dra till tarvet hemta nycckeln till gustavs loge och sen fara till björns och hjälpa till att lasta ponnysarna som skulle hem.

därefter så badade jag och angelica eminent ordentligt med skumm å allt. vi drog i väg till luleå och handlade saker till i morrogn (ponnytrav) och hårfärtg och lite mat.

vi for hem med det nyahandlade och så drog vi direkt till lady. när jag kommer efter vägen sr jag en häst med en liten rosa sak rusa i full galopp i väg........ ja det var ju min häst SUCK hon får inte springa men det gjorde hon. fast benet såg bra ut ändå sen. jag fick fast lady nästan på en gång villken tur :P

jag drog hem och jag och anka förgade håret mitt vart lite ljusare och hennes vart mörkare.

sen vare att fixa med lite morötter. jag öppnade en påse och så for min tumme in i en morot och så böts min nagel typ av. fast den är as kort så det böja blöda och gjorde satans ont så nu har jag plåstrat om den HAHAHAHA

nu måste jag sova annars orkar inte jag upp i morron.

på söndag ska juli och anka sova här. och uínnan det ska jag rida lewis med reyna.

ha det bra <333

yippey

MÅNDAG
jag vaknade tidigt av min telefon. jag klev upp och åt frukost. jag tänkte nu ska jag äta mycket så jag orkar hela dagen åså men gjorde jag det ? nej inte det inte så jag avrt svin hungrig senare. det hanns mockas innan jag tog in lady och gjorde henne fin och klar inför transportfärden. det tog 4 försök innan hon gick in helt. för transporten var jätte liten så bogen tog i pinnen framför henne så hon fick lite panik. vi lasta ju då och for. väl utlastad så häts åt hon gräst. anna sa att benet såg mycket finare ut. det kanske aldrig skulle bli helt bra alltså lady kan inte hoppa medelsvår klass men det had ejag intetänkt helller. sså nu äre bara att sätta i gång försiktigt.


sen på hemvägen gick hon helt in på andra försöket. hon var jätte duktig det var ett år sen och lite till sen hon åkte transport. :P
lady fick gå ut i hegn och äta medans jag for hm och åt. sen vare bara att åka tillbaka och ta in alla hästar för vi hade kväll.





TISDAG

 i dag sov angelica hos mej.
orkar inte skriva nå noga mn vi tjorva på i alla fall och åkte till stallet sen. angelica red dressy med reyna och jag fixa lady. sen hjälpte jag anka med reyna och det gixk bra bra.
hem äta och så till stallet ta in hästarna då det regna. sen till travet där det var möte och sen till stallet fodra kväll och nu ska jag sova efter som att jag inte fick sova i morse p.g.a anka och pepsi

ha det gött ska sova nu


pusssss <3333


slö dag typ

ja i dag börja dan med att jag kämpa mej upp ur sängen. det var jobbigt.

sen så städade jag och mamma tror jag. lite här och där.

vi tog med pepsi till stallet där vi tvättade lady och pepsi. jag fick rida henne i dag. pepsi smet och sprnag med mej och lady när vi gick i skogen.

lady och pepsi vart rena och luktade jätte gott.

när jag kom hem åt jag mat och så börja jag slöa. sen har jag bara slöat sen dess. jo jag har vart ute på en prommis med pepsi person.

det var klatt mina byxor vart blöta mina pyamasbyxor dessutom XD

ne nu ska jag se tv med mamma ha det bra

puss <33

lång tur!

ja i dag kommer jag inte i håg vad jag har gjort. men på kvällen har jag i alla fall ridit lewis med reyna och angelica.
vi red till grönland. det gick jätte bra det vart en dusch efter det och go mat :P

hehe nu vet jag inte vad jag ska skriva så skriver i kväll om i dag :P

ha det bra

luleå

ja vi vaknade av min väckarklocka vid 9 då jag duscha och sen åt vi. vi for till angelica och fixa oss typ platta håret sminka oss med mera.

sen bar det av till lueå vi fick skjus med angelicas mamma. väl inne i stan gick vi och kolla på massa klädaffärer innan vi började handla för att seom det var billigare nån stans.
vi handla först på gina sen gick vi runt och handla lännu mer och så åt vi sen tillbaka till gina för att handla lite till :P

när vi gick genom parken sa ett par killar att vi var tjcoka eller så sa dom fjortisar vet inte riktigt.

vi gick till granngården och drömde på där ända tills i gick till bussen. vi kom exakt i rättan tid till bussen.

bussresan hem gick gasnka fort sen typ drog jag hem. nu har jag ba sutit och slöat.

i dag handlade jag för massa pengar det känns i börsen säger jag ba jag köpte typ 5 stora tröjor ett par byxor 2 långa linnen och ett kort linne.

kanske ska in med ellen och handla snart också :P ha det bra hejdå :P

en glad dikes dag :D

ja i går kväll så gjorde jag glasyr och syoppade på peppar kakor till mamma. ja det slutade med en stor fläck med glasyr på mitt skrivbord.


ja i dag vaknade jag tidigr och städade. jag gjorde en kaka och diska och damsög. sen for jag till anka vi for på stan och handlade en tårta och ett par handukar till mamma. sen bar det av till ems där jag sålde mina skaer och fick pengarna:D
vi red men eminent ville inte gå till berget så då tänkte vi vi tar björn stugan typ men ne då ville inte sue så då vart det ängen men då ville inte sue heller XD
jag och ems var ner i diket minst 3-4 gånger HAHAHAHAH xd JAG GARVA SÅ MYCKET ATT JAG HÖLL PÅ ATT TRILLA AV xD


sen bar det av hem. ladys galla var typ jätte in i dag fy vad glad jag vart :D:D nu finns det ännu mer hopp :D

i morgon ska jag och anka till luleå och handla inför skolan jag behöver massa saker. nu ska hon komma och sova här så måste gå och hemta madrass ha det bra alla :D:D


pusss
<333

nu äre bara jag mamma och pepsi.

ja nu ska jag börja med att säga att min bror har flyttat ur huset. det känns konstigt och ganska tråkigt.
så nu äre bara jag och mammi och pepsi.

ja dagen börja med att jag steg upp före tuppen ne men typ vid 20 i 8 för att vara vaken då oskar for. jag la mej i soffan och låg som en zombie enligt min bror. XD
efter att han hade åkte for jag till lady och red henne för första gången på läänge. det gick bara bra nu finns det i alla fall lite hopp. nästa vecka ska jag och mammma in med lady till stall wf för anna skulle kolla på ladys ben då och se om det är bra.

då ska jag göra henne super fin har jag bestämt:P

sen badade jag och anka på alder för att vi inte hade nå att göra och då börja det spö regna så vi for hem medd mopparna och det var kalt.

sen for vi till stallet i gen och skulle rida lewis och reyna men då ville inte anka rida ut så då följde jag med kicki och det gick bara bra. vi vart bara lite blöta för det börjjade regna precis då vi kom tillbaka.

sen jag kom hem från stallet så har jag bara slöat villket är väldigt skönt.


ha det bra nu puss

reeeegn..

ja jag ska börja säga att jag glömde skriva att i går så rengjorde jag och anka saltstenen. vi tog vatten från reynas m.m badkar i munnen och så spruta vi ut det på salt stenen. tur att det var nytt vatten XD

ja i dag börja dagen med att jag vakna av att mamma ingde vid 9 och sa stig upp. jag ba nej och sov då till halv 11 XD

sen var det bara att äta och dra i väg till stallet. jag gjorde sm vanligt med lady och så drog jag hem. funderade på att låta lady vara inne men nej jag ångra mej.
sen precis när jag kom hem böra det regna så ja men et var bara ett tag.


 sen drog vi till stan och kolla kakel men hittade inget spec och så drog vi hem. direkt när vi kom hem for jag och mamma och peosi till stallet. jag skulle förstås inte ha haft med pepsi för hon är så sölig. ja jag strosa på i stallet medans mamma fixa lady. jag hade tänkt ringa och fråga om jag fick rida lewis med kicki men då vart det sky fall och massa jävla åska.

så jag cykla hem i ös regn med pepsi. som tog ca 30 min inte kul XD och så kom en bil i full fart och stänkte massa jävla vatten över oss.
när jag kom hem kom mamma också typ hem då fick vi ha dragkamp med att dra av mina byxor som är små som tusan XD
sen kom ellen och vi spelade kort. det var trevligt. nu sitter jag här på datorn och slöar.:P


ha det bra pussss <3333

suuucccckkk

ja dgaen börja med att pepsi stod i mitt ansikte. mamma öppnade tältet och pepsi steg upp på mej. XD

det var tidigt på morgonen så jag tänkte sova lite  men nej nej då börja mamma gasta att jag skulle komma och äta.

jag satt vid datorn och gjorde typ inget ända tills jag fick en kic och ringde anka och fråga om vi skulle på alder. självklart som vanligt.

jagåt lite lunch och vi drog dit.

chipsen satt fint i magen och solen stod bra på himlen perfect.

ja vi hade det bra med badet men undra hur hästarna hade det. det måste ha varit svin varmt.

ja jag åkte hem och duscha och drog till pappa.

vi åt tackos väldigt gott.

sen bar det av till stallet jag red lewis han var hetsig som tusan och väldigt olydig men det gick bra ändå.

anka red reyna och nu galopperade hon några setg i form också det var fint att se:D

ne nu ska jag sussa sött och sluta oroa mej över framtiden.





älsklings gumman du måste bli frisk. jag vill inte att du ska försvinna från mej. jag vill inte ha nån annan jag vill bara ha dej. att leva utan dej skulle vara olidligt. älskar dej gumman. <33



min lilla kamrat. jag älskar dej och det kommer jag alltid att göra. vi ska ses en dag det vet jag. du ska bli min lillla älskling. men nu får du ta och glädja andra barn precis som jag. dom sista dagarna med dej ska jag njuta så mycket jag kan. om man nu kan njuta när man bryter i hop men sak samma.
vi ses hjärtat.


ne nu ska jag värkligen sussa ska jag skriva alla mina känslor lär ni få sitta och läsa i evig heter eller ne vänta mina känslor går inte att beskriva. endast dom som har gått i genom sånna skaer vet hur det känns.



pusss

tältning

ja vi var dåi stallet och det gick bra. lady fick stå inne för det var så varmt.

ja när jag kom hem vare mass folk här som vi skulle äta middag med osv.

nu har jag vart hos lady i gen  och fixar nu mitt och pepsis tält.

detkommer bli mysigt att sova med pepsi i natt.


hare bra pusss <33

oj ja

ja i går var jag i stallet på morgonen och gjorde det vanliga. sen så for jag och anka på alder och bada och sola lite.

sen var jag med ellen vi for till konsum och handlade franks. och så sov hon hos mej.

vi fixade naglarna och såg tv och film. pepsi sov med mej det var jätt mysigt jag älskar värkligen min hundis <3333

det var länge sen ellen sov hos mej och ja det var trevligt :D

nu ska vi upp till aldy och göra i ordning henne. i går var sista dagen med metacam. så nu blir det på tisdag att ringa väterniären.

ne nu ska jag försöka väcka ellen på ett snällt sätt och äta lite frulle ;P

ha det bra <333

HAHA

ja i dag klev jag upp ganska sent. det bar av till stallet gjorde det jag brukar med lady det ´gick bra :D

sen när jag kom hem så städade jag lite tvättade ch målade ja ni vet sånt där tråk.

den bar det av till stallet i gen och så hade mammma ringt en som heter eva och fråga om jag fick rida lewis och så efter som att vi ändå skulle mocka. så jag for dit ensam utan mamma i dag Xd jag och anka skulle precis börja mocka när det blev skyfall så vi sprang och hemta in lady som skulle ha gått ur hagen om vi inte hemtat henne. sen så fixa vi klart där inne medans det regnade. men vi sprang ut korkade som v var och ja då var dom kläderna blöta och odugliga XD
vi tog in reyna och lewis och borstade på. medans dom torkade så for vi till stan och hanlade chips som vi skulle hai stallet men dom sitter jag och äter på nu XD
j
a i alla fall tog vi en härlig ritt till framnäs det är as mysigt där åå vad jag länktar tills lady blir frisk :D
lewis var väldigt pigg ohch så men det lugnade ner sig till stlut då jag började förstå varför han gjorde det :D

sen så vart det mycket pyssel efter åt och så avre ladys tur. benen vart jätte fina då vi gick nu på kvällen då det var svalt så i morgon på morron ska jag upp tidigt och fixa henne :D

drt prassla i skogen så då vände vi för jag vart rädd XD

sen så fixa vi klart i stllet och for hem men på hem vägen började anka skrämma mej om dom där som vart i heden och stannat bilar m.m så då fick jag tvångstankar och så drog vi hem snabbt som tusan XD

och så har min mamma och bror varit så snäll och städat ur  mitt rumoch burit upp mina skaer hit så nu ligger allt i ikea kassar på mitt golv hehe.

i morgon blir det att sova i ält med pepsi Xd det kommer typ att bli kalt.

ja nu ska jag sluta babla på och kolla runt på internet om min lilla fina plåt burk kunde gå lite snabbare XD



ha det bra det har jag det :D <3333

oj oj har inte suttit på länge

ja nu håller jag och oskar på att byta rum så jag hinner inte sitta så ofta.


ja med lady gr det inte framåt så mycket benet svullnar inte ner allts villket vi hade hoppats på att det skulle. ja vi får se kanske 3-4 dagar kvar av behandligen sen får vi se vad väterinären såger.

nu har jag fått rida wiskey 3 gånger det är jätte kul han är en stor haflinbger som står i vårat stall. han är ganska tung att hålla och vill gärna äta massa garäs så ja det år ganska bra. jag hoppas värkligen att lady blir bra nu har mirjam visat mej massa fina vägar som man kan rida. :D jag vill värkligen inte förlora henne. hon är ju mitt allt.

nu till helgen ska jag och pepsi sova ute i tält för att typ mormor m.m ska komma och sova här så vi blir utslängda.

ne nu ska jag fortsätta prata med agnes och typ kollar runt efter kyl paddar till lady.

ha det göttt

RSS 2.0