BILDBOMB :)

hejsan!

Nu tänker jag bjuda på bildbomben som jag lovat i nån vecka ^^





Här har ni min bildbomb lite bilder på fin tjejen under sommaren :)<3

puss

Sol!

Tjena!
Idag lyser slen så fint :) jag ska snart äta frukost och dra en sväng på stan sen väntar lady på nått kul kanske galopp träning hon är galet glad i att galoppera.

Skolan har börjat och schemat ser hyfsat jobbigt ut långa dagar och mycke hål timmar. men men de går fort till nästa lov hoppas jag :)
I dag är jag ledig villket jag kommer vara 2 onsdagar av 4 så de är rätt bra för då hinner jag göra massa saker typ rida poan när de är ljust :)

I går fick lady vila jag bara lindade benen har noll insperation vad vi ska göra så ides helt enkelt inte rida.
Mamma har ju börjat ta western lektioner så jag följde med henne i går igen å kolla.

Nä nu ska jag fortsätta städa

puss

hej hej !

Hejsan!
I dag ahr jag varit å hälsa på gumman på sjukan med evve. De gick vell bra men de är ju inte särskillt kul att se henne så typ plågad avnolika krämpor, hoppas på att allt går bra och fort så hon få komma hem.<3

Men före vi for till sunderbyn drog jag till stallet, hade inte några speciella planer i dag men de blev ett dressyr pass. Lady skötte sig super bra och streta inte emot så mycket heller. hon tyckte nog att de blev lite roligare då vi körde lite snabba galopper. försökte losas som att vi sprang runt tunnor;)
Gallan på frambenet var jätte fin så de känndes så himma bra :)

Jag ska försöka lägga upp bildbomben som ja lovat men alla bilder är på olika datore så de är svårt att komma ihåg de när man sitter på den datorn ;)

puss

Renovering!

Tjena!
Nu är de renovering på bloggen. Har sagt de förrut också men de har aldrig blivit av så nu ska emilia ( emilialarssonnn.blogg.se )fixa om här så de blir fint.

Och jag ska försöka blogga mer.

I dag är de rena slappar dagen. Jag har inte gjort nått speciellt bara slöat men i går därimot var jag lite mer aktiv. Först städade vi ihop i stugan efter den krossade glasrutan och gjorde mat. Sen for jag till lady och tog henne på en prommenad till sandtaget å kylde benen.
Jag hann inte mer än hem å laga mat så började jag cykla ut till degerbäcken de var gode mycke jobbigare än vad ja hade tänkt mig men va gjorde de lite träning behöver man ju alltid. Jag fick rida kazi hon var annorlunde gämfört med lady men väldigt fin.

Gillar petras hästar dom är så olika och härligt ;) men ingen kan ju förståss slå lady gumman hon är ju som bäst för mig hon är bara så perfekt :D
I alla fall så red ja gull förra gången villket var i söndags å de var ju en resa för sig ;) nä men hon var också jätte fin hade mycke energi och väldigt arbetsvillig så de gick bara fint.

I dag ska jag försöka ta mej ett lite ordentligare pass på plan med lady gumman men de är ju lättare sagt än gjort när man inte får in hästen från hagen HAHAHAHAH XD nä men jag har kvällen i dag så ska fara dit senare å då brukar hon inte vara några problem att få in :P

Emilia fotde mej å lady i tisdags? de blev jätte fina bilder på lady förutom att ja nu ser ut som en ko, HAHAHAH :)
Vi hade även lite kul åt att jag skulle hoppa upp på lady från en hal sten och halkade lite snyggt å hamnade under ladys mage, slog  i typ svanskotan i stenen hehe så där skrattade vi ett tag HAHAHA vem annars skulle göra de ^^



Bjussar på en gammal bild när vi hoppade medans jag förbereder för en bildbomb :D

puss

vars är solen?

Hej!
Jag sitter på altan och tänker solaemn vart fan tog solen vägen då?:)
De har vell hänt ganska mycke sen jag sist bloggade men har verkligen inte haft nå tid eller lust så de blir nått inlägg då och då.
I helgen har jag varit med angelica och rickard ut till brändön. vi hade de allmänt chill. Tog några turer med båten å bara chillade. Under veckan har jag å rickard varit husvakt åt mamma så de har pysslats på mycket hemme vi målade bl om bron.

Men lady står de vell som still samtidigt som e går framåt och bakåt. Hennes gamla ringbands skada har börjat visa sig mer och mer så i går for jag ner med mamma till royal å köpte back on track underlägg och nya lindor för nu ska här lindas och kylas. Hoppas på att de blir bättre för dehade varit så tråkigt att måsta vila henne igen i gorma. Så nu har jag betämt mig för att göra allt som går för att de ska bli bra.

Jag har hyrt klubbens pulsklocka 1 vecka å dehar ju avrit otroligt intressant men jag fick inte in programen på datorn så jag kunde inte så nå diagram åde men man ser ju medans man rider vad dom har i puls. Lady ligger vell hyfsat bra till vad jag har fattat bara lite extrem puls ibland då alltär så himla fraligt XD

Aja nu kom solen åjag ska ta vara på den ;)



puss

RSS 2.0