Ursäktar för kaos!

Håller på och fixar till här lite som ni kanske ser och ber så hemskt mycket om ursäkt för lite kaos just nu! ;)

Matilda
Har fixat till lite bland kategorierna också så nu kan du välja i vilken kategori du vill lägga in ditt inlägg i - just nu är det endast Allmänt, Lady, Hiss och diss samt Ur Ladys skåp som är tillagda men säg bara till så lägger jag till fler! :)
Blir lättare både för dig och dom som läser sedan om man har lite ordning ;)
Som sagt, bara att säga till om det är något som absolut inte ser okej ut - som du inte vill ha så fixar vi det! :)

Nu är det fest som gäller... ;) Fortsätter imorgon... :)
Kram på er alla!
/Victoria

Ur Ladys skåp

Hej!
Tänkte köra en till Ur ladys skåp:)

I dag har jag valt....


Ladys western padd. Jag tycker att padden är fin och sadeln sitter bra då den är tjock. Men hon får stora skavsår uppe på korset, precis ovanför virvlarna. Ska köpa ett renskinn ist men måste hitta ett som jag vill ha först. Eller kanske man borde testa med fårskinn va tror ni?:)
Som sagt så gillar ja padden den är snygg men kommer inte använda den när jag får en ny så slipper vi skaven.

puss

Tjena

Har nyss vaknat!
Har legat och myst med katten en lång stund på morgonen :) han är bara för härlig<3



Nu ska jag börja dra mig mot lady sen blire fix inför grillning med mamma:)

puss

hej!

Hello!
Lägger in ett onödigt inlägg bara för att jag vill:)
I morgon tänker jag fara till lady och pyssla på kasnke rida:D eller så sparar ja de till på söndag å hoppas på att de blir fint väder så att vican kan fota oss:D annars så ska jag bara ta de lungt med hästen fram till att jag vet varför hon har ont.

Sen bär det av hem till mamma och grilla med henne och hennes kille^^ efter de blire att fara och umgås med marre :)

På söndag så ska vell rickard se motorcyklarna genom stan och ja far då kanske till lady å rider med vikan :)

Nu ska jag mysa ner mej med gubben :)

puss

ur Ladys skåp

Hej!
Ska börja med nått nytt som jag har snott från emlilas blogg :)
Ur Ladys skåp heter de då jag väljer nått som vi har och skriver mina åsikter om de:)

Okey börjar vell nu med ett nu.

I dag har jag valt bettet som jag rider lady på.

Ett billy allen bett. Det finns många olika men jag rider lady på de på bilden ska även rida med ett med skänklar så småning om. Detta bett är enligt mej väldigt snällt och formar sig bra efter just ladys mun. Alla har olika åsikter om va som är snällt men jag tror dom flästa håller med om att de ät ett snällt bett. Mitt har ifs börjat rota lite och dom är inte särskillt billiga men det är kanon bra, dom små ränderna av koppar gör så att de bildas mycke saliv. Helt klart ett bra bett :)

puss


tandis!

Tjena :)
Det gick bra hos tandläkren phu gillar inte dom så nu ska jag bortsa tänderna myce ofta så jag slipper hål;)
Har sett på film på skolan inte så ansträngande.
Nu sitter jag och ska ta itur med ladys alla saker som ska tvättas och rensas:) Har även fixat en transport till på måndag då vi far mot piteå och hemtar hö:P
Vi har stallkväll i kväll med men ska nog ta ut så att lady får röra på sig:)

bjussar på en bild från mammas dator^^



min snygga son:)<3 där var han jätte liten jämför med nu :P

puss

HEj!

Jag hann inte uppdatera i går kväll kom hem vid halv 11.

Jag for till skolan och hade bara en lektion. Efter de strosa jag runt lite tills rickard sluta och så for vi ner till cykel och mek å kolla om han hade nå jobb men de var så lite folk så han behövdes inte där. Vi tog oss en pizza på vägen hem, fy fan va gott de var:)

Jag cyklade hem till mamma och rickard for hem till vitjärv så jag tof ut hunden på en prommenad, lagade mat och fixade i mitt rym. Juste vi stoppade upp ännu lite mer fusk tapet i mammas rum också.
Så nu på måndag då vi far och handlar hö ska vi även köpa taper så att jag kan sätta upp dom någon gång^^

Sen blev de stallet och vi fick veta att hästarna kom ut kl 1 i dag -,- så de var ju tur att vi avr ganska sena med att ta in dom i dag. Men nästan alla hästar var vilda för de har börja komma myggor och första myggen retar dom alltid till vanvettet:(
Lady avr bättre i ryggen men inte  helt bra, fast inga gallor i dag benen var jätte jätte fina så i dag ska jag nog släppa henne i paddoken eller logera:D

nä nu måste jag skynda mej ska var hos tandläkaren kl 10 :)

puss



Hiss och Diss

Tjena!
Har gjort klar data uppgiften nu så då tänkte jag göra nått roligt inlägg här.
Vad sägs som en hiss och diss? finns de nå mer förslag på av jag kan skriva?:P

DAGENS HISS


Dessa skydd har jag i rosa. Dom sitter jätte bra och ahr en enort bra funktion, Skyddar benet runt om och ska ta upp 26% av alla stötar. Men de kan man ju tro vad man vill om :) Dom kostar ju en del men rä klart värt pengarna, kvallan är super på dom :) Finns i alla olika färger.
1690 :-


DAGENS DISS........


Jag tycker inte alls att dom här skydden är fina. Dom ser inte heller ut att forma sig efter hästens ben/sena alltså skulle jag tro att dom inte har så hög konfort. Läder skydd kan vara super snygga men dom här såg bara otympliga ut :)
Fram 399:-
Bak 279:-


puss

morgon:)

Godmorgon!
Har precis klivit upp och sitter nu här. Började städa men de var så jävla tråkigt så nu ska jag börja göra läxor villket inte är nå roligare -,- kommer säkert nå mer roligare inlägg snart :)

puss

ladys outfit i dag :)

Ja lady fick ju då en hel del saker på sig i dag så tänkte lägga upp hennes outfit;)


Rött Amigo regn
Röda akryl lindor
Rosa paddar fram med liniment under
Care paddar bak( är super ra paddar typ som back on track)
Rosa disco grimma
Rosa grimmskaft
Blister inte på bild :)
Värmande liniment inte på bild :)

ska duscha och sova nu bloggar mycke mycke mer i morgon :)

puss

tjena

Hej svejs!

ÅÅÅHH va trött jag är. Har haft en lång och seg dag.
Började med att jag råkade slå av alarmet på telefonen så vaknade lite sent men hann ändå dra på mig kläder och äta frulle.  Det var kallt att åka moppe men i morgon blir de cykel efter som att moppen inte vill gå nå mer konstigt?
Aja väl på skolan började vi med nått som jag inte kommer i håg så vi går vidare till att jag, camilla och fredde gjorde klart taket i tjejernas omklädnings rum, kan säga att de inte vart så bra men de får duga vem fan ska kolla just där ;)
Jag fick skjuts till stan av millan för ja skulle minsann sola men hittade inte vart solariumet i stan var så då fick de bli 20 min på gammla vanliga suntan. Härligt, fick en liten rand härligt:D

Åkte till gumman efter de var svin hungrig men tänkte att jag far till aldy först så har ja gjort klart henne och kan fara hem och bara ta de lungt sen. Inge bättre i ryggen i dag :( så tog liniment där blistrade knät å linda osv hon blev i alla fall så nöjd hon kan bli utan att jobba, gav lite extra godis bara för att jag tycker synd om henne för att hon har ont;)

Rickards moppe hade gått sönder så malin kom å hämtade mig i stallet, De blev stuvade makaroner och korv till middag och så hamnade jag här för att göra lite läxor men så långt ahr ja inte kommit(A)

Ska vell göra lite nytta nu blogagr mer snart

puss


Longering och skola :)

Hej!

Glömde å skriva i går att jag var hos pappa och åt middag. De serverades tacos och fy satan va de var gott. Åt så mycket så att ja knappt kunde röra mig sen. Efter rätten var också super god, Färska jordgubbar med glass och en typ mums mums :)

Jaja till dagens arbete, Började med skola villket inte alls känndes taggat men de blev kul till slut. Vi hade nå mät övningar som var jävligt tråka till en början men sen när man börja fatta blev dom roliga så dagen gick fort. Efter skolan for jag och camilla och sökte jobb på massa olika ställen utan större framgång. Men man får hoppas på att nån av dom vi avr hos hör av sig och ¨har ett jobb till lilla mig:D

Sen for jag och pojken till strutsgatan och åt voffler. mums men de är lite för sliskigt för min del men åt massa ändå för var hungrig som en varg.
Vi smet därifrån hyfsat snabbt, visst gammla menniskor är söta och jätte snälla men man orkar inte äta mer än man gör villket dom inte förstår XD så vi drog till stallet eller rätta sagt jag fick skjuts dit och rickard for hem.

Efter som att min snälla mamma hadde varit och tagit ut hästarna på morgonen så var allt klart behövde bara ta in gumman och fara ut på min ridtur.
Men så lätt blev de inte för hon hade jätte öm rygg nu igen så då gjorde jag de bästa av sitovationen och tog ut henne ¨på lina för att se hur hon gick, Inte var de nå fel på damen inte hon hoppade och for som aldrig förr MEN visar ibland nån slags hälta kanske, inte vet jag men misstänker bak knät eller frambenet så måste hålla sträng koll på de. Lindade i alla fall alla benen, stretchade, masserade in värmande liniment på ryggen och blistrade knät.
Sen hann jag bara släppa ut hene så kom niklas och tog in hästarna så jag tog in min gumma och hjälpte till med rästen :)
Dollar blåste upp sig som aldrig förr och fjollade på, jag som alltid säger att han är den snälla lugna hästen HIHI men de finns visst krut i gam gubben än;) De finns krut i en liten ponny också som inte ville bada fötterna i dag så fick hjälpa emilia att holla manne så att dom kunde spola av fötterna HIHI  de måste vara vårkännslor:P


så där såg lady ut i dag hela tiden hon var super pigg:)
(bilden är från i vintras)

puss



Lista

Okey här kommer en liten lista på vad jag vill ha/behöver nu igen:)
Saker som jag då vill ha/behöver

Telefon

Dator (bärbar)

System kamera

Hårddisk

Sommar jobb

Ny padd till Lady


Saker som ska göras

Söka sommar jobb

Skriva en saga

Skriva nå data skit

Göra om bloggen


namn pannband till Lady och Eminent :)


puss


tjenaa:)

Hej!
Har inte hunnit uppdatera nå i dag men nu kommer en uppdatering.
Började morgonen väldigt segt. Fick inte i mig ¨å mycke frulle så var gode trött och slö. Men till slut åkte jag till stallet och skulle rida villket jag också gjorde. De gick inte som jag hade velat magen gav upp men tänkte ändå testa trava för lady var jätte pigg och glad men då började hon hoppa och tjorva så jag slutade och tog en liten sväng i skogen ist. Tränade lite grann på att gå undan för tryck, Jag tyckte det gick bra så är ändå ganska nöjd. Men är lite orolig över de där jävla bak knät som tjorvar. Så i morgon blir de nån slags tömkörning och så ska jag köra med en till blister kur. Men hon hade inga svullna ben eller nå ont i ryggen så de är ett mysterium som måste lösas:)
de syns inte alls i dag att hon fick en dusch i går hon har lyckats hitta träd med koda som hon har kletat in över allt XD

uppdaterar snart lite hiss å diss kanske :)



puss

villken skön dag :)

Hej!
I dag ahr jag inte gjort så mycket faktiskt. Låg ute och solade lite innan lunch men de inge färg men de gör inge för skönt som attans var de tvättade ävens hans cross och hjälpte att städa lite grann i garaget.. Sen åt jag coh rickard lunch och for till stallet:)
Efter som att min mage inte är på topp ännu blev de ingen ridning men vi duschade henne ute de var typ 25  grader varmt så i dag blev de premiär duschen ute så himla mys. Så nu är hon ren och fin precis som hennes saker kommer bli till veckan, jag och mamma ska börja tvätta massa saker nu inför flytten :)

Lady blev jätte fin så när jag lika var i farten tog jag av brodden också så skönt att ta bort den så slipper hon få massa små sår.:)
I morgon blir de ridning undrar hur de kommer gå efter som att hon var gode pigg i dag ;) inge ont i ryggen i alla fall så nu behöver jag inte oroa mig för de.

For även förbi mina djur och gedde dom mat och vatten.

puss



YEEESS:D

Hej bloggen!:)
Nu är jag äntligen frisk. Åkte på magsjuka i torsdags kväll:( kan säga att jag är helt slut i kroppen men ska ändå till lady i dag och hoppas på att jag kan rida. har precis ätit frukost och får den stanna så far jag och rider:D

Aja som sagt att jag bara legat framför tvn har inte ens varit ut fast att de var så jävla fint väder i går. Men de är ju fint väder i dag med:)

Har bildbrist på lady nån som har lust å komma och fota?:)

puss


är med och tävlar:)

jag är med och tävlar hos weestern.blogg.se :) Lady skulle tycke de var super skönt att ha en sån där mys vante;)



:)

puss

stallet:)

tjena!

Jag har haft en ihärdig dag och den är inte slut än. ......

JAg har varit i stallet. De blev ingen ridning i dag då jag tycker att Lady fortfarande ömmar:( Aja vi tog oss en tömkörnings tur ist det gick super bra hon jobbade på själv i formen i både skritt och trav. Sen gick vi en bit efter vägen de var lite läskigt att gå först men de gick i alla fall:) Hon börjarde lyssna på wow och mmm ljuden i slutet av passet så snart kanske de sitter i tömkörningen också :) de är ju ett pluss att ha en stopp knapp ;)
Hon fick även massage med apparaten i dag min lilla prinssesa så att träningsverken ska försvinna och jag kan rida igen. Dom hade tydligen inte fått komma ut förrän kl halv 11 i dag så de såg ut som en svinstia i boxen "suck".

Mamma for upp till jokkmokk i dag så vi hoppas på att hon kommer hem med ett renskinn åt oss så att lady kan ridas utan att få skav på ryggen :)
Få se nu inte nästa vecka utan veckan efter de flyttar vi på tisdagen. De ska bli kul och jag hoppas att lady trivs med sina 2 nya killar i hagen. Vi ska ta hem och tvätta typ allt och lady ska också få sig en fet dusch för de är verkligen behövligt. Jag gillar att göra rent ladys saker för de blir så fint när man är klar. :D

Nä nu ska jag ta mig lite mat bloggar mer sen :)



puss


klippning :)

Hej!
Har varit förbi hemma och hemtat fiskmat och en sax så att jag kunde klippa rickard:) de blev riktigt fint så ska lägga upp bild på oss som nyklippta :)

Var förbi lady en snabb sväng inna vi for hem hon hade padd och täcke kvar på sig och dom var ute i hagen så fixade bara till de lite och lämna henne ute. Synd att hon ska ah ont i ryggen hoppas verkligen att de bara är träningverk.Ska dit i morgon och kolla om hon är bättre de kanske blir en massage med maskinen vem vet, den som lever får se :)


min fina haj :D han är så söööt:D

Före och efter:) gillar min nya frissyr men ta hänsyn till att jag finte har fixat håret på bilden :)

Min snygging före och efter:) <3

aja ska mysa ner mig nu

puss


hej!

Dålig uppdatering ja vet:)

JA min morgon började redan vi 3 i natt då katten gled ur sängen och högg klorna i pannan på mig och i axeln för att hålla sig kvar. Kan säga att de gjorde ont, JAg somnade om och gick å duschade vild 20 i 8 för jag skulle nämligen klippa mig kl 9.
Jag är väldigt nöjd med nya frissan:) känns lite konstigt bara att ha lite kortare hår och lugg.

Sen bar de av mot lady,Jag vågade inte rida då jag tyckte hon öma i ryggen så tog de säkra före de osäkra och lekte lite grann i paddoken. Det gick super bra. Sen blev den lite pyssel och så ut i hagen med back on track rygg padd och täcke på de. Hoppas att padden sitter den har en tendens till att åka av:S

Sen kom gubben och hämtade mig i stallet med moppen. De blev en kylig hemfärd men men jag slapp cykla. Nu har vi främmande har ätit lite påsk mat och en god fruktsallad som efter rätt.  

Nu ska vi fara hem till mamma och hemta en sax så att jag kan klippa rickard och lite mat till lill hajen. Bilder från dagens nya frisyr och hajen kommer lite senare då jag har lite mer tid.

Jag undrar även om de är nått önskemål om vad jag ska skriva om här på bloggen?
 vore trevligt med nån komentar:)



puss

Kvälls trött:)

Hej!
Ridpasset gick jävligt dåligt i dag jag tror att lady är lite snurrig nu när vi har försökt lära henne så mycke oliak saker så tänkler inte skriva hur arg jag blev i dag. Men nya tag i morgon då har just pratat med ursula som gett lite tips så ska jobba henne i skritt i morgon om hon nu inte har ont i ryggen eller nått som jag ska kolla före de. Vill verkligen inte att hon ska ha ont. aja de har hon inte HOPPAS JAG, men nu känns de mycke bättre och jag taggar tills i morgon då jag först ska klippa mej kl 9 sen drar jag vell till lady och hoppas på de bästa.
Det blir inga bilder då de inte är nå kul att bara ha skritt bilder så de blir någon annan dag.



Nu ska jag mys ner mej i sängen med denna söta sak och tänka lite på vad som gick fel i dag osv så att jag kan göra de bättre så att de inte går dåligt :)

puss

God morgon eller kanske lunch?:P

Hej!
Jag vaknade vid halv 11 så¨har ju avrit uppe ett tag :) morghonen har varit seg de har inte hänt ett skit men nu ska jag börja städa och i dag ska de städas ordentligt i rummet.

Senare i kväll ska jag till Lady, rickard ska få följa med i dag. Tänkte att om jag far på kvällen så kan hon få stå inne med lindor åså. De kan behövas nu när hon jobbat hårt ett tag så att senor och liggament får lite hjälp att hänga med i våran träning:)
Är väldigt noga med att linda osv då Lady har haft ringabands förträngning eller har men hon är ju inte halt och har inte ont.
Så villl inte att de ska bli nå kans med benen nu när hon äntligen är frisk från alla små saker som har varit.

Vill ha en hel häst, men sköter man dom rätt och är uppmärksam på allt och noterar allt kan man snabbt fixa till
de om nått blir galet så behöver de inte bli några allvarliga skador.
Om de nu inte råkar hända nått typ i hagen osv.
Därför skriver jag nogrann dagbok för varje dag hur de gått och vad vi har gjort m.m så vet ja om de blir nå trassel.
Det är jätte praktikst de borde alla som har häst eller ta hand om nån häst göra:).

I morgon kommer mäst troligt vickan å fota när jag rider så de kanske kommer upp lite bilder snart :D

JAJA nu ska jag ta och städa gillar kännslan av att komma in i ett rent och fint rum :D

puss


sova :)

Hej! hinner med ett inlägg till. Jag ska snart krypa ner i sängen och mysa med rickard<3

vill bara uttrycka hur jävla glad jag är :D som har en sån bra familj och en sån underbar pojkvänn och en så jävla bra häst. de är sjukt hur glad man kan vara, när jag sitter här och skriver blir jag bara super glad när jag tänker på hur bra jag har de. :)
HAPPY!!!!!

Aja ska nog krypa ner nu då de vänat massa städning i morgon och en tur till aldy för att öva öva öva. Men jag blev lite lessen då jag insåg att vi inte kommer hinna tävla i år för vi är inte nog bra och de är massa som måste göras innan jag kan börja tävla så jag satsar på nästa sommar men de är ju som ett långsiktigt mål och de känndes väldigt långt bort. Vill ha nått kortare mål men vet inte vad jag ahr ganska svårt för att hålla motivationen upp när jag inte har nå mål. Aja får vell komma på nått :)

Älskar alla runt omkring mej :) djur som menniskor <3

puss

Tv mys:)

Hej!
Nu sitter jag med älsklingen och kollar tv. Kniven mot strupen från boden.
hihi
Jag cyklade ner till stan och gick på stan med gubben som köpte en jacka och ett bälte. Sen gick vi till dagoberts och åt fast jag åt inte utan gick på coop och köpte nudlar men dom var inge goda :) jag cyklade i alla fall till stallet och fixade klart allt till lady och tog in henne. Ridpasset gick jätte bra nästan. hon ville bara galoppera hela tiden söt hästen de är ju sött till viss mängd men jag fick henne inte å trava på 15min XD jobbigt men aja sen klev jag av och försökte få henne å gå i sidled men då blockade det i ladys lilla hjärna så hon fatta inget alls och börja baka för de tycker hon att hon är så himla duktigt på XD
De är som att om jag gör nått lite mer så tror hon att de är de ända vi ska göra på de ridpasset som i dag galopperade vi lite mer än vi travade typ då tror hon att de är de ända som vi ska göra XD men de är nog lite så med travhästar men de ska vi jobba bort. är sjukt taggad till i morgon för då ska vi ta sporrarna och försöka träa på att flytta oss för tryck.
 vet inte vad jag skuylle göra utan min älskade häst <3 vill aldrig mista min gumma<3


snygging i vintras:D <3

Nu ska jag fortsätta se tv

puss


19 april

Hej!
Har just stigit upp ur sängen. Älsklingen for ner till cykel och mek för att se om han behövde jobba i dag.
JAg hade tänkt fara ner och fika med angelica och ta en sol men hon avr för tråkig för de och ska tydligen ligga hemma hela dagen så de blev inge. Jag ska nog gå och duscha nu och sen dra mej mot stallet.
I dag måste jag typ rida, Men ahr ingen padd till sadeln i stallet så funderar på att ta back on tarck padden med en filt över och hoppas på att de funkar. 
Är det någon som har nå förslag på ett snyggt fleece täckE? typr rosa eller bara väldigt snyggt?:)


mina nya rosa benlindor :D fick dom av mamma fast att hon inte gilalr flecee men akryl lindor är så jävla dyra:)

Ridsockar,små schampoo balsam och handkräm, 2 stora balsam flaskor och ett spel:)

LYCKA den ska jag sätta upp i mitt rum  nu i veckan kommer bli så fint :) en ljus stacke som är som ett hjärta och ljus :) och en god kaktus som jag sitter och gnager på nu ^^

en rosa väst till stallet, 2 bhar, solgalsögon och skoter glasögon:)

min goda tårta som malin gjort:) tog inge kort på den som mamma hade gjort men de var en grädd tårta med färsta jordgubbar på :D super gott:)

jojo med en halsduk som jag fick från åkes förråd med palestina shalar:) tog även 3 andra tror ja:)

min söta björn som hjärtat har köpt åt mig :)

halsbandet jag fick av pojken min :)

jag fick även pengar, refillkort till telefonen, en bok, en shorta, godis en huvtröja och en rosa plånbok:D

nu ska jag hoppa ner i duschan bloggar mer senare :)

puss

kalas hela dagen lång :)

HEj!
Nu har alla farit och jag kan sitta här i godan ro och ladda upp bilder som jag lovat åså:)
Jag har i alla fall haft en toppen dag i dag. Har varit med mamma på stan och fått massa paket och god tårta.
Har vell inte så mycke å skriva egentligen ska försöka få upp bilder på de mästa som jag har fått.

men åh kan inte ladda upp nå bilder i dag för blogg laggar:( dom kommer i morgon då ist. Nu väntar sängen:)
Jag har haft en toppen dag hoppas ni också har haft de. bloggar betydligt mer i morron


älskar dej rickard <3

puss

tjena

Hej!
HAllo alla. Jag har nyss kommit till vitjärv från att ha varit med mamma på stan hela dagen och så ahr vi donat på hemma. Har fått massa fina pressenter så vi ska göra lite fint i mitt rum på fredag. Bilder får ni i kväll för jag sitter och väntar på mat nu så hinner inte ladda upp nu.
Vi har då som sagt städat och donat på hemma i trånfors de var ganska kul faktiskt låter lite konstigt men är inne i nå städ il just nu så de är lite konstigt. Vi for i alla fall till stallet och de var redan mockat antar att de var rosie som varit framme tack så mycke :D
Så vi tog bara in och borsta henne fixade hö å mat sen for vi hem hon fick vila i dag emd men i morgon ska jag dit och rida för hon måste röra sig annars blir hon pigg som bara attans;) måste ju även träna lite på våra nya övningar:D
Nä nu ska jag gå och vara social med rickard :)
uppdaterar sen

puss

Grattis på mig:D

Har precis stigit upp ur sängen :D haft en super morgon har fått frukost på sängen och fina pressenter. <fick ett jätte fint halsband av älsklii ni får se bilder sen :)
Måste dra nu mamma och jag ska på stan och kika runt. BTW pucko kom in i går och storm blödde om ena tassen hans klo har typ gått av så vi ahr lindat på bandage så att han inte skulle bloda ner överallt och fy fasen vad han har slagit mej i natt med den där tassen XD söta kisse <3 jaja uppdaterar mycke mer sen lovar :)
Ha de jätte bar så hörs vi sen

puss

Hej!

Lägger in ett inlägg innan jag går och myser ner med i sängen emd hjärtat. I morgon fyller jag år så ska på stan och kolla runt lite med mamma. De kommer bli jätte kul, Jag och farmor ska även ut och fika innom en snar framtid och ska även höra med pappa om han vill bjuda oss på middag någon dag de hade inte suttit fel han gör så himla god mat:D
Bjussar på 2 snyyag hopp bilder ;)

Smevallens eminent och jag 2009? sakna <3

Jag och lady kan ha varit 2009 också vet inte riktgit:)

puss


Lite smått kalas

Hej!
Vi hann städa ett akvarium innan vi for hem till mamma. Duktiga vi *klapp på huvudet*
Nu är jag hemme från att ha varit på intervju på farmen villket inte gick nå bra så ska gå och söka lite jobb till veckan. Och så har vi haft lite kalas för mig som fyller år i morgon. Fick fina pressenter men får nog ännu mer i morgon(A) Fick en rosa väst som jag ska ha i stallet av mamma har velat ha den länge nu ;)
Mamma var till lady i dag så i morgon ska jag dit och göra nå kul. Vill inte rida så mycke med western sadeln då hon får skav så vi måste köpa ett renskinn men just nu har då inte jag råd me de så får hitta på nått annat tills jag får studiebidrag m.m :D
Ni får bilder i morgon kväll eller på tisdag får se för jag måste göra dom indre annars vägara bloggen ladda ypp dom:)



Nu ska jag fortsätta kolla runt:)

puss





morgon stund har guld i mun

Hej!
Som rubriken lyder har jag haft en fin morgon ingen sol tyvärr men har legat i sängen och myst med katten som har varit kelsjuk ^^ mys på hög nivå.
På dagens shema står
Fixa tårta osv fyller ju år i morgon så några kommer och äter i dag.
Vara social
Kanske stallet
Western fram
Städa akvarium om de hinns
Ja som sagt har ja ganska mycke å göra så ska vell börja med att gå och äta frukost. Slänger in ett inlägg senare

Nu får ni bilderna ni skulle ha fått igår;)


puss på gumman <3

Sötisen kommer när vi leker

Prins vart glad över att få komma ut från stallet och rulla i leran :)

Vårvattet som vi har lekt "dikat"

min son <3 han följde med oss över allt vart vi en gick när vi var ute sötis:)

jag och hjärtat :)<3

puss

HEJ

Hejsan igen!

Nu är vi klara där ute så nu ska jag bara ta de lungt kanske tar en bastu med hjärtat vem vet:)<3

Ska skriva en behöver lista nu :)
Renskinn att ha under sadeln
Back on track paddar
En hårddisk
Kamera
Telefon
Rosa akryl lindor
Lädergrimma
Typ fleece täcke av nå slag
Känns som att min plånbok kommer vara väldigt tom framöver;)

Lady gumman i dag då vi lekte :)

söt<3

Tänkte ladda upp mer bilder emn datorn kruppar så nehe. Nu ska jag gå och mysa med hjärtat

puss

Häst och dikning ;)

Hej Hej!
Förlåt för dålig uppdatering har inte kommit in förrän nu och ska snart ut igen:)

Mamma hämtade mig vid 10 och så for vi till stallet. Jag mockade ladys,reynas och dulejas box bara för att jag hade tid och kännde för att mocka. Gjorde kalrt allt till aldy och tog in henne. Hon fick en lång borstning innan vi gick ut och lekta lite i paddoken. de gick jätte bra orkar inte säga allti vi gjorde men tränade lite att flytta sig för tryck osv. Sen fick hon massagge villket var uppskattat men hon hade inte lika mycke träningsverk som jag trodde att hon skulle ha så de var ju super bra. Jag sopade hela stallet sen och gick ut en liten liten sväng med prins han vart jätte glad och rulla 4 grr och då gick vi bara ner till hagen och tbx :)

Sen hematde min pojke mej i stallet så har åkt årets första moppe tur i dag. Kom vell hem vid halv 4 så från halv 4 tills nyss har vi varit och "dikat" alltså gjort gångar så att allt jävla vatten ska försvinna från gården. Och vi är inte klar än är bara inne på en fika rast. Jag lovar att de blir minst ett inlägg till ska lägga upp lite bilder från i dag :)

ajaj måste gå bloggar snart igen

puss

Supersonic Lady är bäst <3

tjena

Hej hej!
Nu drar jag till stallet skriver mer sen tänkte köra lite NH och bus i dag när hon var så duktigt i går :D

Puss

Helt slut i rutan:)

Hej Hej!
Som rubriken lyder är jag helt slut på alla håll och kanster fy fan va trött jag är.

Jag fort till skolan vid 11 och började första lektionen som även blev den sista. Fick sluta kl 13.00 så mamma hemtade mig så slapp jag cykla till stallet. nice. Mockade och fixade klart allt till lady innan jag tog in henne för att borsta m.m Snart har hon tappat den mästa pälsen de är så skönt när sommar pälsen kommer.

Kan redan nu säga att jag kommer inte under några omständigheter göra mej av med Lady hon är den finaste på jorden. Fy fan va bra hon var i dag och är alltid bra för den delen men extra bar i dag :D<3
jaja skulle ha henne uppvärmd till kl 4 så skrittade och travade till fiskodlingen träna lite form osv.
Sen gick jag in på ridbanan och började öva på svänga med hjälp av tryck de gick super bra. Hade sporrar i dag brukar inte ha de men måste börja använda det för att lära henne att gå undan för tryck.
Ursula kom och for lika snabbt för hon hemtade en tysk martingal tror ja de var.
Den är jätte bra, behövde inte konsentrera mig så mycket på formen i dag för hon skulle forma sig somtidigt som skänkelvvikning osv:)
vi börja i alla fall med form i skritt och trav hon skötte sig kanon tog verkligen i fint med rumpan så nu märks de att all träning ger resultat:D
Happy face.
Sen började vi med skänkel vikning och de har hon jätte svårt för så ursula fick sitta upp och visa henne vad vi mena så då blev gumman lite uppstressad för de blir hon när hon inte fattar och man kräver nått men till slut fick vi till tile skänkelvikningar.
Eller i alla fall att hon gick undan för trycket i sidled. Sen skulle jag ta en vänster galopp men hon var svin trött och jag var trött och hade ont i ryggen så de gick vell så där men vi fick till en fin galopp.
Hon var inte så där slö i dag som hon brukar utan var jätte pigg och allert.
Tog en galopp i andra varvet också de gick bättre. Jag red i säkert 1 1/5 timme totalt så var gode slut båda 2 men fy så fint hon gick. Uppmanar verkligen alla att fortsätta träna för de är så kul när man ser resultat. Vi hade i allafall fått böjövningarna att sitta som dom ska nice nice :D
Fick lite bra tips om hur just jag och lady ska göra för att utveklas :) så nu ska vi träna som attan tills nästa gång för då ska de synas skillnad:D
Tack Ursula för att du hjälper oss så mycket de är mycke roligare då nån säger att man är duktig och ger lite tips och råd :D

Efter rid turen fick lady en snabb borstning och lindor runt om + ett svett täcke på sig innan hon fick gå ut en stund i hagen inna de var dags att gå och sova :) Så i morgon lär hon ha ganska mycke träningverk, De blir en massage med massage apparaten och en liten skritt sväng eller bara lite NH träning :D

Min mamma var så snaäll så vi hemtade upp rickard i stan och for på max och åt :) tack mamsen!<3

Nu har jag sett lite talang och ska nu sova så jätte gott så uppdaterar i morgon


Inte från idag har inga nya ridbilder men kommer säkert snart:)

puss





god morgon!

God morgon alla läsar. De är kul å se att statistiken har gått upp så mycket. :)

Gubben steg upp på morgonen och for till skolan medans jag låg och skulle sova lite till. De gick jätte bra ända tills pucko kommer in med en fet rått och de blir ett himla liv så de var bara att stiga upp. Tycker synd om råttorna som han dödar:( tänk om deras mamma eller ungar saknar dom. Skulle ju inte bli så glad om en puma åt upp min mamma :O

NU sitter jag och dunkar musik och driker en riktigt god kall cola.
Efter skolan ska jag snabbt ner till stallet och ha lady klar kl 4 för ridlektion. de ska verkligen bli kul för de var ganska länge sen nu. De blir nog att träna skänkel vikning, form, lite andra böj övningar och galopp:)
tagga tagga tagga :)


jag och lady förr förra vintern tror jag :)

puss

Bildbomb :)

Tänkte slänga upp några bilder på lite allt möjligt:)


Lady var smal där sncka om att vi ahr jobbat upp formen :D

snygging mycket bättre hull och fin form :D

fina pelle <3

fina safira :)<3

älskade gammel hunden :)<3

min son <3

nu ska jag mysa med mina pojkar natti
puss

tjena

Hej!
Det har varit fint väder i dag super härligt. de var så varmt att jag kunde rida i linne i dag :)
jag drog till skolan vid 11 de var skönt att cykla faktiskt. Först hade vi matte och de gick vell som de gick. Läraren vart arg och gick och klassen satt kvar och jobbade eller jobbade och jobbade?
aja sen hade vi svenska och fick sluta tidigare som vanlig. Jag drog direkt till Lady och där träffade jag emily och hennes kompis som skulle rida. Så gjorde i ordning lady och gick ut på ridbanan. Fick till båda galopperna i dag är väldigt stolt:) Tränade även lite form osv de gick också bra. hon är så duktig min lilla flicka :) i morgon blire träning för ursula så hoppas på att komma igång med skänkelvikningar och lite annat smått och gott.
Just nu sitter jag och funderar på att gå och äta de börjar som bli dags för de.



puss 

Dagens kläder

Hej!
Här har ni dagens kläder.



svarta jeans leggings
vitt linne
grön randig huvtröja :)



våra förlovnings ringar :)<3



haha gumman efter rid tur i går :)<3

ska åka till skolan nu
puss

Städning :(

Hello!
Nu har jag städat fiskakvariumet känns skönt efter som att de har varit i behov av det. Nu är det bara 2 skitiga kvar. Har även städat och bäddat rent i sängen så i kväll kommer vi kunna lägga oss i ett mycket mer städat rum än innan;) fattar inte hur så mycke kläder kan ligga på golvet över baraa en veckaXD.
Börjar inte förrän 12 i dag och slutar vid 3. Så då drar jag till lady gumman och ska rida lite lätt för i morgon ska vi ha western lektion och de ser jag framemot. Har även planerat att hoppa någon dag och de kan jag lova att jag inte gör ofta så e ska bli kul :)
Lägger nog in en dagens outfit senare om jag hinner och om bilderna vill laddas upp i dag. Kanske även lägger upp en pressentation om mej själv. en lite längre än den förra :)
Nu ska jag gå och äta och fixa mej in för skolan :)

puss

Hiss och Diss

Hej Hej
Har precis kommit från duschen och tänkte slänga upp en hiss och diss innan jag ska sova :)

DAGENS HISS ÄR....
Professional's Choice Ventech Elite benskydd. Jag har köpt sånna och är super nöjd.
Snygga speciella färger och passar bra.

OKEY bilden vill inte laddas upp men sök på google så ser ni :)

DAGENS DISS ÄR.....
Tunga och hårda grimmor. Hästarna får lätt skav och tänk dej själv att ha nått hårt och tungt på huvudet nästan hela dagen. Nä fy mjuka och hälst lätta grimmor. ska de vara :)

ska sova nu god natt!!

puss


Lång härlig dag!:)

Hej där ute :)

Okey ska vell börja fran början kan säga att jag har gjjort ganska mycket:)

Ja vi fick skjuts i morse med cyklarna till skolan bara för att rickard inte ides cykla ner"slöis" :)Vi har mäst städat och donat på A8 i dag, jag har även plockat ihop massa trä bitar som vi ska älda på söndag om de är fint väder. Känner att min rygg är helt slut efter dagens plock och städ.
Vi fick sluta typ halv 2ist för kvar över 3 så då cyklade jag in till stan och mötte älsklingen och vi tog en strips meny på frasses. Kan lova att de var gode gott. Sen gjorde vi sällskap en bit tills jag skulle cykla mot heden och han mot vitjärv. De har varit kanon väder i dag så ahr typ kunnat vara i linne så härligt att våren är här.
Lady fick sen några vänder till fiskodliingen i olika tempon de uppskattades verkligen. Hon avr super fin galoppen kanske var snäppet för snabb men i övrig gick de kanon.Formen sitter ganska bra i skritten men i traven är de lite svårare då hon vill till å dra ner huvudet och springa snabbt ist för att ta i med baken men de ska vi se till å fixa.
I dag var även första dagen jag blistrade ena bak knät så får vi se om de blir mindre gallor och darr där.
Drog ner typ 3 dunkar med vatten till hagen och hoppas på att de räcker en lite stund i morgon iaf :)
Sen tog jag raser cykeln hem och har nyss ätit det avr gott har inte ätit sen i morse.
Nu ska jag ta och hoppa i duschen. Börjar inte förrän 12 i morgon så ska nog städa ett akvarium och städa vårat rum innan jag drar till skolan.
Uppdaterar kanske en gång till om inte rickard klagar på att jag ska komma till sängen :)

puss



Tidsbrist!!!

Hej!
HAr ingen tid alls för de här så snabbt och énkelt de gick bra på skolan i dag fick lägga kakel. kul kul :) Sen cykla jag fort till stallet och mockade fixade klart allt:) får dåligt smavete av att jag bara borsta lady snabbt så hon fick 3 äpplen som åtgärd och så en längre tur i morgon. Sen for jag på övningskörnings kurs de var trist :O
aja nu är de gjort. och jag är svin trött och ska gå och sova nu men jag lovar att blogga mycke i morgon när jag har varit hos min älskade häst :D

puss

Inget stall i dag ;)

Ja som rubriken lyder har jag inte varit i stallet i dag.
Dit var min mamma :) Känns väldigt konstigt att inte åka dit har varit där så mycke på sista tiden.
Jaja min dag har då börjar med gympa och de var innebandy och jag som är bollrädd sprnag från bollen ist för mot den ;)
Bytte lite snabbt om och pratade med min gubbe ett tag innan matten började och kan ni gissa vad?
Jo de var max 4 st som jobbade medans alla andra pillade på telefonen eller pratade mer varran och läraren bryr sig inte de är sjukt konstigt ändå! Hur is han stå och babbla då ingen lyssnar?XD ja de är ett mysterium.

Lunchen var inge god så jag åt inge som vanligt utan satt i fiket och pratade.
Engelskan gick vell inte så jätte bra men men de ska bli spännande och se om jag klarar engelskan.
Gud så fint väder de har varit i dag så när jag åkte buss hem klev jag av så att de blir längre att gå bara för att de var så varmt och skönt ;)
Åkte då alltså hem till mamma och hjälpte henne att tapetsera lite med sånna tapet som man ska sätta för att slippa spakla och fy säger jag bara aldrig mer dom suger verkligen.
Hårda omedgörliga och dom sticks som isolering bläää.
Vi grillade då i alla fall go mat och pysslade på med mina små djur.

Pelle har fått en jätte stor knöl så vi får vell se om han lämnar oss :( de vaill jag inte älskar denna lilla själ sjukt mycke <3 ni får ingen blid då blogg laggar :( lovar att ladda upp en så fort jag kan.

Har även fixat massa i dag så mäst troligt  har vi torr hö och flyttar redan första maj till de nya stallet :D ska bli spännande och se vad för små hyss jag och laddy kan få lära oss;)
Nu ska jag kolla runt lite på internet kanske uppdaterar en gång till.



puss

Hiss och Diss

Hej!
Jag måste bara säga tack till emilia http://allroundryttarnaaa.blogg.se/ för att hon har fixat lite fint här på min blogg :) tack!

Tänkte köra en hiss och diss men har som avnligt jätte många hissar och ingen diss ;)


Men dagens HISS är.........

Välanvänt läder :) det är så mycke skönare att hålla på med mjukt och fint läder. Inte hårda remmar som knappt går att böja eller spänna. Även hiss till bra kvalite på lädret som redan är hyfsat mjukt från början. Håller länge och är fint.



Dagen DISS är....
Hårt, nytt eller dålig kvalla på lädret. Jag tycker att man ska köpa ett fint och bra träns på en gång i stället för nå himla billigt skit. viss kan de vara bra med billigt om bedgeten inte tillåter nå mer men ändå jag sparar till ett bar ist för att köpa 2 mindre bra :)

Ni får inga bilder på mjukt eller hårt läder för de är svårt att visa i bild men tänk er själv så fattar ni :)

Nu ska jag sova god natt
puss

LÅÅÅÅNG dag !:)

Hej!

Okey undra vars jag ska börja då.
Som jag sa i förra inlägget så for vi då ut på en skoter tur upp till bredåker. de var sjukt mycke vatten på älven och även på ängar diken m.m och jag hatar verkligen att köra skoter på vatten. Ialla fall så grillade vi uppe på gräddhyllan och sen bar det av hem igen. Så klart så avr jag svin trött efter turen så tigge skjuts av älsklingen till trångfors och jag kan lova att över älven åker jag inge mer i år de var väldigt svag is.
Mammas cykel är inte lika bra som min för de gick svin segt att komma til stallet men men.
Min pärla skötte sig super bar det blev bara ett kort dressur pass efter som att de skulle regna precis då vi skulle rida. Formen börjar komma så smått.
Lady fick sej en luten massage i dag med våran massage apparat, den är jätte skön att använda hoppas att hon uppskattar den lika mycke som jag ;)
Gjorde klart allt och lät henne stå inne med lindor runt om.
Och förståss när jag skulle hem var de ingen som kunde hemta mig så jag tog cykeln i ös regnet och drog hem till mamma hoppades på att hon var hemma men nej nej de var hon inte så gick till malin som inte heller kunde skjutsa så jag börja gå hem. Just då kommer åke med motorcykeln så jag låna en hjälm av malin och fick åka motorcykel hem ;) de var kul de känns lite tidigt att åka motorcykel innan jag ens har fyllt år de brukar inte gå att åka så här tidigt :)
Jävla skit regn hade det inte börjat regna så skulle jag ha haft ridlektion i morgon känner verkligen att vi behöver komma igång med galoppen :)
Juste får inte glömma å säga att när jag kom till stallet låg de ett litet packet till lady,mej och min mamma från mia och linsen. Det var en svinit snygg box skylt till lady i rosa tack så jätte mycke grymt snygg :D:D:D
Nu ska jag äntligen äta mat och gå och duscha :) kommer kanske ett inlägg senare om jag is.


SNYGG!!!

puss

Hej hopp i galopp

Godmorgon!
 Jag slänger bara in ett snabbt inlägg nu då jag och rickard ska åka iväg på en skoter tur med hans pappa upp mot bredåker. Sen ska jag ut till stallet och fixa med stumpan:)
Uppdaterar senare då jag kommmer hem om dagen osv kanske kommer upp nån hiss å diss vem vet ;)



pusss

Hej Hej

Hej hopp!
Tänkte börja med att berätta lite om mej och min häst.
Jag heter då matilda och är 17 år. Jag har ridit och hållt på med hästar sen jag var 4 år, Då var man allt liten:)
Jag ahr mäst ridit på ridskolan men har också kört ponny trav med denna underbara ponny. Saknar verkligen den underbara tiden med honom.

hehe (L)

Jag gillar att vara ute i stallet och köra skoter.
Min häst Lady har jag haft i 3 år och vi har hunnit vara med om de ena och de andra kan man säga.
Lady är ett varmblods sto på 13 bast!!!
Finast i världen och väldigt pigg av sig. När jag fick henne var planen att vi skulle starta i nån mindre hopp tävling och dressyr men nu har jag helt ändrat inriktning och håller på med western ridning och distansritt.
Vi har tränat seriöst i ca 5 månader så är ganska stolt över hur långt vi har kommit. :)
Få se vad kan jag mer berätta?
Jo lite drömmar och mål som jag har som ryttare/ hästägare och som jag har för lady.
Jag satsar på nån mindre western tävling med lady och så vill jag komma så pass långt innom western att hon lyssnar på tryck så jag inte behöver at henne alls i munnen. De är även viktigt för mig att hon kan gå i form så att ryggen hennes håller. 
Mina mål med mig själv är vell att bli en stabil och säker ryttare som får lady att lita på mig och att jag får ett bättre band mellan mej och henne. Även att vi kan göra massa roliga trix och övningar från marken så som buga, vara, lös, öppna grindar, gå på pressening osv.



Det var nog de jag hade och säga. Någon som har nå önskemål på vad jag ska berätta om säg då till:)


Nu ska jag gå och mysa med mina 2 underbara killar <3

puss


Hemma från stallet :)

Hej alla läsare.

Kom nyss hem från stallet det har gått jätte bra. Lady var jätte fin vi skrittade och travade 2 ggr till fiskodlingen och jobbade lite på ridbanan.
Försökte jobba med formen men allt var så spännande så de gick sådär. Drog ner 2 vatten dunkar till hagen dom glupska hästarna drak upp typ allt men orkade inte springa ner ännu en gång.
jag Klippte ladys hovskägg också de såg så fjolligt ut med en tunn krullig toffs som hängde ner;)
De blåste svin mycke när jag skulle cykla hem, de var as jobbigt att ta sig hem i dag får skylla på vinter vilan ;)

 Jag och mamma var förbi en snabbis på stan och jag fick mej ett par snygga byxor och en tröja tack!:D
Nu ligger min älskade katt här och vill mysa med mej så de är bäst att göra de också :) han är bara för söt <3


Min son <3
puss

Stallet!!

Slänger bara in ett snabbt inlägg innan jag drar till stallet och pysslar med min fina tjej. Hoppas på en ridtur i dag:) måste sticka nu kommer mamma och hemtar mig.

Pussss

Hiss och Diss :)

Hej hopp alla!

Tänkte börja med Hiss och Diss som jag har sett många har.

Vill hissa rosa och bling bling saker till "stor" hästar :) tycker att de är jätte snyggt med lite udda färger och bling ;). Och lady passar jätte bra i de. 


Dagens diss är!

Våren. Visst de är jätte härligt med solen och att värmen börjar komma men det är halt och blött. Skorna blir genomblöta och de är halt, vet inte hur många gånger jag har halkat idag. diss till de halkiga blöta vädret :)










Ny start

Okey då gör vi en ny start här då. ska fixa om lite här så innomkort kommer de att bli lite bättre.

Ja kanske ska börja med å berätta om dagen. Börja med att jag har tagit fram min razer cykel så cyklade till skolan och sen till stallet. Lady var vell inte lika snäll som jag hoppats på hon kasta av mig och drog mej i blöt slasket. Men i morgon ska de gå bättre. Nu sitter jag och ahr ont i ryggen och i höften undra varför?! aja ska fara och möta min gubbe nu och sen får vi se :)
Ha de gott alla! Här kommer en fin bild på min donna <3

RSS 2.0