älskade häst <3

Hejsan!

har haft 2 underbara dagar i solsken :D
I går red ja lady på plan jag och mamma fixade en rolig bana med några hinder och bommar å typ koner osv. Så himla duktig tjej jag har <3 mamma fotade lite så ska försöka få in bilderna på bloggen men dom vill ju inte ladda upp^^

i dag tog vi oss en lång uteritt förbi sandtaget å så till heden, runt heden å till trångfors sen hem via sandtaget :) de blev vell en tur på ca 1 och 1 halv timme. hon skötte sig sjukt bra vi har haft en av dom mysigaste ridturerna på hela sommaren i dag :D så härig tjej <3 finns ingen häst som är bättre än hon <3

annars har vi städat 2 akvarium och städat rummet de är så härligt att ha de fint.



älskar dej <3

puss

äntligen uppehåll :D

Hejsan!

Måste bara börja med att säga att de är grymt skönt att de inte regnar i dag så de har ja och min livsnjutare till häst tagit vara på :)

Dagen började med en otroligt bra nyhet är super glad för de:D Sen fortsatte den men att vi städade åt flisan och var ner å köpte en ny pump åt henne och mat åt mina små söta djur:)

Sen for ja till lady för en härlig ridtur ute i skogen villket vi fick också hon var något pigg efter typ 3 dagar vila men de gick fint ändå. Sen tog vi en stunds träning i paddoken också och de gick ännu bätte där, hon höll formen fint låg inte alls på i bettet och lyssna jätte bra. Hon var även smidig och vände fint å lungt i "boxen" :)
Borsta av henne noga och stretchade. sen fick hon gå ut utan täcke de är alltid uppskattat:)

Mamma hämtade mig i stallet så vi for en snabb sväng på stan å nu sitter ja här med en rygg som ja gärna byter ut och en tom mage ;) Bara rickard kommer hem så kan vi äta å fortsätta med max akvarium å fortsätta slipa på vagnen :)

De kommer lite bilder senare om ja nu får in dom på datorn :)

älskade gumman du är bäst <3

puss

Lördag :)

tjena!
på dagens schema står en rid tur och dop. Sen kanske vi drar upp till stugan och tar de lungt.

I går fick jag tränset och förbygeln. Är jätte nöjdöver de så bilder kommer sen. Tog hem alla ladys läder saker och smorde dom igår så nu blänkel allt utom selen. Vi togoss ett pass i sandtaget och hon skötte sig faktiskt riktigt bra, hon formade sig i traven och toksprang inte som hon brukar så de är ju kanon :D sen stretcha vi å linda inför natten :)

Senare på kvällen var vi schafis ochfor runt i stan hela natten lång ne men i alla fall ett tag.

nä uu ska jag till stallet

puss






klippning och trail pass :)

Tjena!
ja klippte mig vid halv 4 blev jätte nöjd toppade lite och fixade till luggen lite. Är grymt nöjd, sen for jatill mamma och åt middag.

Jag hann ta in Lady innan de börja regna så hon blev inge blöt. Vi byggde upp lite bommar en box, ett L och nå travbommar. Faktiskt så var hon jätte duktig lyssnade jätte jätte bra:) de spö regnade så vi blev blöt så vi red inte så länge :) Ska försöka få nån att fota när vi tränar:)

har lånat angelicas kamera så några bilder fick ja i dag ;)


söta stumpan <3

min älskade son <3



puss

Långhelg :)

Tjena!
Jag har lång helg nu. Härligt :) vi sov riktit länge å sen började mitt stä il så nu är rummet fint och luktar gott. Sen tränade jag även på magmaskinen i 15 min är riktigt stolt :) I dag ska ja klipa mej ska bli grymt skönt att få bort lite tovor och slitet hår.

Igår fick lady gå ett dressyr pass de gick vell sådär hon vil gärna lägga sig i handen å galoppen går vell inte så bra men men de är bara att öva. men därimot gick stopparna från trav as bra hon stanna direkt :) lite stolt blev ja faktikt :)Sen fick hon en dusch med liniment schampoo de uppskattades för gumman verkligen älskar varmt vatten :)

I dag ska uret hälpa mej att tra fram lite olika hinder typ lite trail bana så ska vi testa om de är nå för oss kanske är de våran nya gren? de blir å se.

nä nu måste jag böja göra mej klar för att fara ner till stan.

puss


buss

Tjena!
Nu är jag hemma från en minst 9 timmars lång bussresa till pajala och tillbaka.
De var urtrist åka buss hela dagen. men men nu är de gjort å i morgon ska vi börja arbeta med plattor osv. :)

Lady fick vila i dag var bara förbi och pussa på henne å lindade benen. I morgon ska vi ta ett dressyr pass och en reäl dusch för hon brunstar å luktar brunst hela hon så de blir ett rejält bad.

Har även hittat ett träns och en brösta som ja ska köpa de har taggtråds mönster precis som tyglarna. Jag tror de kommer bli ur snyggt :) Kanske borde ja fota våran utrustning å visa er vad vi använder typ mina egengjorda pannband som ja inte visat och vagnen när den är klar :)

Nä nu väntar badet.

puss


sov dags:)

Tjena!
Nu ska jag sova, våran katt har kommit hem så nu sover jag gott om nätterna. I morgon ska klassen upp till pajala och kolla nå jobb osv så måste verkligen ta och sova nu.
Lady fick ta och vila i dag de regnade å så ha va tagit isär vagnen som ska slipas å målas. Vann även en padd på tradera  dag som ja hoppas kommer hem snart:D
Måste verkligen ta tag i bloggen men har inte riktigt kommit igång med rutinerna ännu och så har vi långa dagar å sen så ska ju lady få sin tid så datorn kommer inte i första hand.:)



är sjukt sugenpå att ta ut en proffs fotograf men tyvärr så ekar de i plånboken så de får förbli en drömm ett tag till. aja  ska dra

puss

RSS 2.0