Gott nytt år!

tjena!
Ja i dag är de då nyårsafton och alla är säkert redan ute på fest men inte jag.
Vi har nyss ätit god mat och nu ska jag fixa nyårs outfiten fast att vi bara ska vara hemma och ta det lugnt.

Lady har fått röra på sig i dag med en liten uppvärmnings sväng i skogen sen ridplanen. De är mycke å jobba med på damen men jag vet ju att hon kan så de krävs bara en hel del träning. Hon far faktiskt jätte duktig i dag för att vara så "oriden" på senaste tiden.:)

Jaja ville bara önska alla ett härligt slut på året och en god början på de nya året :)

puss

2011


hej!
2011 i bilder:)




2011 har varit ett fantastiskt lärorikt å med måna motgångar och framgångar. Lady har gjort stora framsteg och jag tror vi har hittat sätten för att utvecklas ännu mer så nu taggar för 2012. I år har vi byggt upp våra band så nu är vi ett och de är de som behövs för att vi ska kunna gå igenom allt tillsammans. Tack för 3 underbara år gumman å fler ska de bli.

Målen för 2012 är vell att jag ska ta grönt kort och vi ska komma ut på tävlingsbanorna. Även ett körkort ska införskaffas.

Hoppas alla får en bra nyårsafton :)

puss

Snö :)

Hejsan!
Villken dag:) De små snöar ute nu så de kanske blir en riktig vinter ändå.

I dag har jag och gubben varit jätte duktiga och skottat upp ridplanen med snöslunga och snö björn bara för att min prinssesa ska ha de bästa underlaget och allt måste va gjort med kärlek:) fett jobbigt men klart värt de:) Så lady har fått sig ett riktigt dressyrpass i dag de gick vell sådär med tanka på att hon inte gått nått dressyrpass på länge så var hon jätte duktig. Nu har vi börjat träna inför framtidens tävlingar:D

Vi har ätit god middag å varit ute med skotern å lekt:)

puss

Härlig dag!!

Hejsan!
I dag tror ja minsann att att de har varit den bästa dagen på länge:)

Vaknade vid 11 och skyndade mej att äta och plocka med de nya sakerna till lady som ja fick igår:)
Jag fick förrästen en westernhatt av mamma och en svin snygg epgrimma men den var fö liten:(

Aja tog ut gummanpå en prommis så hon får göra nå och inte bara stå så vi har varit å gått i 2 timmar på olika ställen bla erövrat 2 busskurer och täffat massa trevligt folk som klappat lady å pratat med mig. jätte mysigt:)
Jo hon ser inte halt ut längre så i mogon har jag planerat in en ridtur:) ska bli skönt att sätta igång henne igen så jag har nått att göra nupå lovet :D

Nu på kvällen har vi varit på en skoter tur jätte mysigt de med längtr efter mer snö:P


älskade tjejen övervann busskurs rädslan :)<3

puss

God Jul!!

Hejsan!
Ja i dag är de då julafton, Hade morgon i stallet så pysslade på dä med mamma vi hängde upp 3 morötter å 3 äpplen som hon får roa sig med i natt.
Tyvärr så har hon gjort sig illa på foten föra veckan så nu ä hon lite halt :S men de blir bättre å bättre för varje dag som går, I morgon ska vi nog ut på en långprommenad. I dag hade hon alltså rött wetflex runt foten å en röd rosett i pannluggen så sööt :) <3

Jo julafton ni dag som ja sa. Vi for upp till voullerim vid 10 och åt med min släckt. sen for vi vidare hem till boden för att öppna julklappar me rickards familj, 
Jag har då alltså fått jätte fina julklappar bla saker till lady så som ett rosa rid täcke med foder från hööks precis de jag ville ha:) hm ´vamakläder sockar m.m en värmefilt pengar pressentkort  ridhandskar m.m är väldigt nöjd hade inte kunnat bli bättre dag :)

nä nu ska jag se film och mysa med gubben. Ta vara på liveet, vänner och bekanta, så nu ska jag njuta av dom fina menniskor och dju jag har runt mej


puss

17 december tömkörning :)

Hejsan!
Har fått in en ny header här på bloggen som är lite mer julig tack vare evelina :) tack så mycket. Jag ska och fota henne å hennes hästar på torsdag, De har kommit en ny stjäna till dom så ska bli spännande å träffa han :)

jo i dag då. Jag och malin for ganska tidigt på morgonen till luleå och kollade julklappar hitade några men ska köpa dom sist på torsdag men broder min och rickard.
Sen for jag till stallet å hade inte alls särskilld stor lust å rida så de blev tömkörning. Fy fasen va bra hon gick, hon höll huvudet nere och höll formen ganska bra :D
Underlaget var jätte tungt så jag trodde inte att hon skulle orka gå så fint men de kunde hon visst. Hon tog även en kort galopp i båda varven jätte duktig tjej.

nä nu ska jag sova. upp tidigt i morgon för att städa hos mamma och fara till min älskade tjej :)

puss

Supersonic Lady!

Hej!
Tänkte bara tillängna ett inlägg till lady bara för att hon är så bra. Den finaste häst sm finns, ljuset i mitt liv och mitt hjärta.
Tack Lady gumman för att du alltid finns där för mig och gör mig alltid glad <3 älskar dej :)<3<3<3


<3
puss

julbilder!!

Hej!
I dag har de fotats julbilder med lady:) är väldigt nöjd som vanligt alltså:) så tack till evelina som fotat.






puss

VARFÖR är frågan!!

Hejsan!
Ja få se i går var vell inte dagen så bra som jag hoppats på. Jag å Lady kom inte längre än till bommarna mot alder då vi insåg att de inte går att rida för de bara klibbade under fötterna -,- De var bara å rida tillbaka, vi som hade taggat för ett långt härligt pass. Aja vi stod å myste på jätte härligt, Lady är så fiin:)

Meeeenn bara för att göra dagen ännu lite jobbigare tappade jag kameran i stallgolvet å den gick förståss sönder-,- så nu gäller de å hitta ett nytt objektiv billigt och snabbt så jag hinner fota jul bilder å framförallt så jag har kameran på jul:)

Aja hoppas på att dagen blir bättre. SKa med mamma till luleå å handla julklappar å så ska vi baka lussebullar å ta in en julgran. Sen måste ju även lady få sitt motinspass kasnke blir en stund i paddoken å plumsa:)




Bilder från förra vintern på mina 2 fina :)

puss

8 december å snöööö:D

hej!
Som sagt har de kommit snö i dag riktigt mycke typ 2 dm :D
De har inte hänt så mycke sen jag skrev sist. Men i morgon ska lady å safia julfotas. Ska bli riktigt kul är taggad på att pynta ut dom små liven :)

Har vell inte så mycke mer å säg.

puss
 

2 december å inge SNÖÖÖ!!!!

tjena!
I dag är det andra december å de finns inte en ända snöflinga så irriterande jag vill ha snö nu, rida ordentligt nuuu och plumsa nuuuu :)

få se nu livet knallar på som vanligt, ladys träning ligger lite på hyllan de är så dåligt underlag men vi knallar på å skritta å trava lite försiktigt :) Lady har fått sitt täcke å e passarjätte bra å grimmorna är jätte fina iaf lädergrimman :D
Varför ska de blåsa så mycke? Vi fick då inte mycke gjort i dag ja å lady, hon hoppade å var rädd för precis allt haha så jobbigt men ändå såär hon ju så sööt min lillaflicka :P Verkligen en bästa hästen som finns är så glad att ja har mitt livs ljus å lycka<3<3


älskar dej <3

puss



RSS 2.0