Bilder från senast :)

Tja!

Nu kommer de lite bilder från den senaste tiden har dok tagit dom med mobilen men men :)
fiska:)


Storem drog ner en ca 30-40 träd över vägen i långsjön :)


Jag och lady har tagit massa härliga ridturer :)<3


Lady i från hagen ;)


Gubben fyllde 18 fick gå en tjorvig skattjakt med massa busiga uppgifer å fick tillslut sin tv :)<3


De har hunnit regna en jävla massa också å jag åkte på å ösa ur båten ^^


Lady vilar magen lite vid lunch för att sen orka äta rästen av dagen :)<3


puss

midsommar:)

Hej hopp!
I dag är de lite konstigt väder, först spö regnar de sen blire uppe håll och nu vill solen till å titta fram :)

Aja jag vet inte om de blir någon ridning i dag känner mej sjukt slö men vet att lady gumman behöver en tur i dag för vila 2 dagar i rad är ingen hitt^^ hon blir ju som född på nytt då ^^
Jag ska nog städa lite å packa för när rille kommer hem drar vi till stugan och kommer hem på söndag. Så de blir inte nå mycke aktivitet här men de kan inte hjälpas:)

puss

stallet å slödag:)

Hejsan!
Jag har varit i stallet på "morgonen" hehe ne men vid 11 typ.
Det blev ett pass i corallen i dag efter som att gumman ömade minimalt i ryggen så tar ett ridpass i morgon ist. Sen så duschade jag även henne å stoppade nytt myggmedel åså.
Fick vänta i 2 nästan 3 timmar på att rickard skulle hemta mig men de gjorde inge satt å kollade på hästarna och tog de bara allmänt lungt.
Vi har handlat godis till i kväll och även laddat upp inför helgen då vi åker till stugan i morgon.
De ska bli kul å kanske att de blir årets tur på vatten skidor :P

Nu ska jag gå och göra mat i dag blire grillat då bara jag å rickard är hemma så de blir en mys kväll helt enkelt :)

Bilder kommer upp så fort som de går att ladda upp varje gång jag ska ladda upp bilder dampar allt -,-

puss





sakna!

Tjena!

Nu sitter jag å gör inget alls ganska trist faktiskt.
Jag sitter å tänker villket nästan aldrig slutar bra. Jag saknar den gammla tiden ganska mycket ibland inte för att jag vill ändra på mitt härliga liv som jag har, utan tänk om man kunde ta tillbaka lite från den gammla tiden :)
Vill ha tillbaka mina 2 underbara sköt hästar smevallens eminent och Ajax.k helt underbara hästar alltså och allt kul som jag har gjort med dom och menniskorna runt om kring.
Jag träffade först Ajax.k som var ett varmblod på ja vad var han typ 11 år.
Han var helt under bar men väldigt speciell vi red ut i skogen inte så ofta dok för han var ju som sagt speciell. Han var mer min pyssel häst, han blev gode bortskämd.
Det var ajax som inspererade mej att börja med ponnytrav där jag mötte min älskade ponny eminent. Han är den snällaste ponny jag har träffat även den vakraste.
Av eminent lärde jag mej mycke vi hade jätte kul ihop och alla tävlingar å så härligt. När jag blev för gammal för att tävla honnom slutade jag med trav och la all energi på Lady som jag hade haft kanske ett eller ett och ett halvt år.
Jag saknar alltså min älskade pollar Ajax är tyvärr död men drömmen om att köpa eminent en dag lever ännu kvar och den ska bli sann <3 så tack mina fina hästar att ni har tagit mej dit jag är i dag och all lärdom ni gett mig :)

Men jag vill inte byta ut lady inte alls hon är ju så klart bäst men att ha alla 3 hade inte varit fel.

hehe (L)
Smevallens Eminent <3 Du lever kvar i mitt hjärta för alltid <3


Min fina kille Ajax.k du gav mej så mycke <3 R.I.P<3

och förståss lady gumman, jag lär mej massor av dej och mer ska de bli :)<3

Nu har ni läsare fått veta lite mer om mitt hästliv innan lady :) fast har hållt på längre så mer finns de men de är på senaste åren som allt blivit så bäst <3

puss


regn igen!

Tjenis!
I natt har jag sovit som en prinssesa, super härligt. Pucko har varit med mej å rickard hela natten de är så mysigt.:)
Vi for vid kvart i 8 till luleå för att gubben skulle skriva teori prov men klarade det tyvärr, de var 2 poäng under så nästa vecka på tisdag hoppas vi på att de går bättre :)
Under tiden var jag och G-B in på williys och handlade. Köpte 12 kg morötter till lady gumman på maxi endast 3 kr/kg så då slag ja till :)
NU gör jag inte mycke funderar på att städa lite grann å bara ta de lungt. ska ner till pappa å äta middag vid 6 i dag så tare lungt tills dess.
Jo i går var ja och G-B nere i stan å solade de var fett skönt å de behövdes nu när de bara regnar måste man ju hålla brännan lite iaf.
I dag får lady vila också skit men i morgon ska hon få röra på sig för då ska jag till stallet å hjälpa uret med liten så då får lady röra på sig i samma veva.

Mina inlägg är väldigt tråkiga just nu men jag väntar på å få hem min nya dator:D å så måste vi fixa så att man kan sitta med dom bärbara datorerna och få internet för vårat har gått sönder men bilder kommer så for de är fixat:D


puss

Regn

Hejsan!
I dag regnar det mycket så lady får vila men de kan hon ändå behöva så de gjorde inget att de blev kasst väder:)

Ja på lördag for vi till luleå för å köpa nå kakel plattor åså ner till badrummet.
Jag hadlade bara nå gotta till lady känner mig duktigt som sparar så bra :)
Sen for min gubbe till stan på fest för att sen dra på farmen men efter som att ja är för ung så fick jag inte följa så jag och min gulliga häst tog oss en långtur ut i skogen. Vi jobbade lite på kondisen och på backträning.
Hon var jattä duktig.
Hade kväll så fixade klart allt hos hästarna och drog hem. Rickard kom hem vid 2 så då somnade jag på en gång.

Ja vaknade på söndag vid 7 och var konstigt nog ganska pigg, så jag drig då till stallet å tog ut hästrana fixade allt i stallet och for hem för en liten powernap.
Rickard piggnade till så vi drog till malin å ronny där vi åt lite mat å bara spela kort, tog de lungt.
Jag for till lady vid 4 för att ha en liten ridlektion för uret.
Det gick jätte bra hon koncentrera sig super bra stopparna satt fint å svängningen börjar ta sin form. Även formen i skritt å trav börjar sakta men säkert krypa fram :D de är jätte skoj :)
blir verkligen glad när de går fram å då känner man att allt arbete ger resultat. Lady har även blivit lite smidigare å de är ju kanon :D
Stretchade henne i alla fall åså sen fick hon gå ut i hagen igen.
Fotade uret lite när hon jobbade liten å drog hem efter de.

Och så till i dag då haha
Lady får vila för de ösregnar, rickard klarade uppkörningen så nu äre bara teorin för körkortet i morgon :D och vi ska städa åt fiskarna annars står de inte så mycke på schemat i dag :)


puss

HAPPPYYYY!!!!

hejsan!
Jag tror aldrig att ja varit så jävla glad som igår då jag ser de gråa lilla huvudet sticka upp ur gräset fy villken lättnad.
Vi fick hem pucko min lilla skatt han var väldigt skygg men vi fick fast han ändå så han glufsa i sej 2 skålar med mat i går och har sovit med oss i sängen hela natten guuuud så mysigt hoppas bara han kommer hem i dag och inte drar iväg igen :)

Vi testade även att rida lady på stång i går men hon är inte riktigt redo för de än de blir lite för mycke å hålla koll på, fötter samtidigt som ryttaren vill massa, min lilla tok ;)
Hon gicki alla fall jätte bra ändå så är mycket nöjd över henne.

i dag har jag hunnit med att klippa malins gräsmatta å ska nu snart iväg till stallet å köra lady i corallen för att träna rätt galopper:D
Ska nog även ut å fiska ikväll:)
och inte ska jag glömma min lilla skatt heller ;)


Pucko ser mycko större ut nu ofta dom kan växa så mycke på 2veckor :) <3

Min pärla förra sommaren tror ja :) <3


puss




 

Go kväll!

Hejsan!
Jag har lite tids brist just nu jobbar till 2 å sen stallet å så blor de alltid att jag kommer hem hit sent å äter sen är de bara å sova.

I går så vare först jobb sen tänkte jag köra lady i corallen å få henne i båda galopperna men ike de hin vägra komma in å jag ides inte ta in dom andra för att få in henne. Jag for ist hemm å fiskade gädda med hjärtat fick hela 5 st och ränsa tillå med 1 :D stolt :)

I dag vare först jobb sen for jag till lady gumman hon ville inte komma in i dag heller men jag gedde mej inte så till slut stanna hon å jag fick ta fast henne. Vi tog en tur mot alder var ute i säkert 1 och en halv timme å bara travade på å gick i lite bakar som jag hittade efter vägen :) hon var faktiskt jätte lung i dag och lyhörd för att vara lady på uteritt. Stretchade å fixade henne klar för att gå ut och hon sprang som vanligt ner i hagen till dom andra så himla happy häst :D
JO i alla fall så fick ja skjuts hem å följde med till luleå med malin å G-B. Vi handlade lite grann å sen for vi hem och åt kyckling macka så himla gott:D

MIN LILLA BUBBE ÄR ÄNNU INTE HEMMA:( BÖRJAR FÅ STARKA ABSTINENSER EFTER PUCKO <3 de skulle vara så himla skönt att känna hur han kommer smygandes upp i sängen på natten fy vad jag saknar min bäbiz <3

Nä nu ska jag slänga mej i sängen och hoppas på att jag får känna en liten tass i ansiktet i natt <3



puss


jobb:)

Tjena!
I dag har jag jobabt de var väldigt kul faktiskt.
Efter jobbet for jag till lady å red, vi tog lite bak träning i dag och så lite övn på banan hon var super fin tror verkligen på att min lilla dam kommer bli en fin western häst :P sen innom villket gren de får vi senare.

Tro det eller ej med jag gick hem till trångfors å slöade lite innan vi fixade middag å for på stan å åt glass.
JAg har sjukt ont i halsen tror att de är från allt badande på alder. Var ju bara tvungen att lägga mej där å sola hela dagen i lördags :)Jag tänkte slänga upp ett shema för ladys träning så fort som jag bara har gjort ett för 3 veckor framöver de blir vell lite ändringar beroende på väder å beroende på hur lady mår.

Nä nu ska jag börja planera ha de

puss


Hej!

Sorry för dålig uppdatering men internet har inte funkat och så har jag haft grymt mycke å göra men nu äre bara i dag kvar sen lugnar de ner sig :)

De har vell hänt en del pucko är tyvärr inte tillbaka än men några har sett han så min lilla pojke lever i alla fall :)
Jag ahr varit dålig som fn på att vara i stallet tror inte lady har fått göra nå på 2-3 dagar fy på mig men jag hinner verkligen inte, gubben fyllde år i går så stallet hann ja inte med å i dag äre kalas igen så jag hinner nog inte rida i dag heller. :( De är i alla fall varmt å skönt jag solar men blir inte brun är inte de lite konstigt? aja i dag vare i alla fall skolavslutningen elller rätta sagt studeneten fast att ja nu inte tar den i år. JAg ahr även varit i luleå ett x antal gånger då gubben köpte en tele fon som sen la av har varit barnvakt också känner att e har varit fullt upp :)
I går var vi även ute med båten på älven tror ni inte att motorn lägger av så lilla jag fpr ro hela vägen hem dok inte där de var som strömast för de fick rickard göra (A)

aja ska ut å sola nu å rasta hundarna ska försöka lägga in nå bilder sen :)

Ingen är hetare än en byggarbetare ;)

puss

Lady är frisk, pucko är borta :(

Hej!
Jo i går var lady super duper fin tog 2 bakar å red lite i sandtaget. Även en sväng på banan å gjorde lite mukande övn hon är så himla duktigt så i går var hon verkligen mammas flicka :D
Angelica har några fina bilder men tror ni internet dampar nå? jo så jag får dom inte förrän internet slutar sega :O

I dag började jag dagen men att leta våran älskade bäbiz han har varit borta sen i fredags å så här länge är han aldrig borta :( vill att min son sak komma hem är sjukt orolig över att de har hänt nå vi ahr verkligen letat över allt där han kan tänkas vara.

Åkte med rickard å gun.britt hem till min mor och väntade på att åka till stallet:) Jag gick dit å träffade uret å vet. Vi började med att böja henne å de såg fin fint ut sen fick hon springa på lina även de såg bra ut å till sist satte vi på sadeln å så skulle jag galoppera henne även det så bara bra ut så nu är hon frisk förklarad å jag ska öka på träningen :D
Men ska försöka ta de lungt så att hon hinner bygga kondis å muskler i en tankt såm är lämplig :) Det tog typ 30-40 min att få lady i vänster galopp den har aldrig varit särskillt lätt att fatta men nu avr de extra svårt de måste vi träna på. jag är så grymt glad att ja får börja träna henne känns taggande å kul :D:D men  mindre kul att min bäbiz inte är hemma saknar honnom som fan var är du pucko? <3

Har ganska nyss kommit hem från att ha ätit med mamma och hjälp rickard med sin nya telefon :P
nä nu ska jag gå och hjälpa han å plugga visst är ja vell snäll :)


pucko kom hem min bäbiz <33
Saknar din luddiga päls och att du stör mej när jag sover <3


puss

HEj!

Hejsan!
Har inte haft lust eller nått att skriva om men nu har jag vell de kanske ;)

JA kommer inte ihåg men om de var i fredags red ja lady till sandtaget å angelica fotde, vi tog en jätte brant bake då för första gången på typ 1 år de gick fint. Sen mjukade  jag upp henne på banan lite å slutade då de dick som bäst testade trava lite hon var super duktigt :D
Senare på kvällen drog vi ner till stan å umgicks med lite härliga vänner.

Sen på lördag hade vi stallmorgon så vi cyklade till stallet å fixade hästarna.
Jag tog med mej pepsi till farmor sen för att höra om ett armband å då när vi skulle gå hem börjd e jävlat spö rena så på typ 4 sek vare som om nån hällt en vatten hink över skallen, sjukt irriterande.
Allting haar ju flygit åt helvete en massa träd har gått av osv. så de var en riktigt jävla blåsig dag i går. Lady fick vila vi for förbi och kollade till dom i hagen så att ingen hade gjort sig illa eller så men dom stod så lungt å tuggade.
Kvällen spenderades framför film och tenntråds armband :)

I dag har jag nyss klivit upp å ska äta nå mat. Sen vet ja faktiskt inte avd som händer måste göra klart ett armband som skulle till nån pressent i morgon :) å så har ja stallkväll så ska rida lady på kvällen i dag :)

HÄR SKULLE DE VARA MASSA BILDER MEN BLOGG HAR JU DAMP SÅ DE BLEV INGA -,-





puss

SUCK!

Hej!
Nu är jag fett less på blogg.se att de alltid är nått som ska tjorva antingen kan man inte ladda upp bilder eller så ser man inte komentarena eller så ser man inte statistiken snacka om att man blir less ibland............

Aja nu till de roliga :)
Red lady i går hon skötte sig väldigt bra, vi fick sällskap av lådan å kicki. Båda hästarna är under igångsätting eller rehab så vi tog de lungt i skogen körde lite slalom mellan träden och försökte hålla formen även fast att lådan var långt borta villlket inte funka så bra efter som att lady bara ville springa till han men vi gnetade på lite ändå.
I dag blire en tur i corallen å i morgon ska hon få sig ett riktigt hårjobb:) både jobba i bakar å på banan :)
ne nu ska jag gå å pyssla på med lite tenntråd tror ja :P
Btw köpte mina skor i går de blev ett par blå och rosa :)

puss

Stan!

Hejsan!
Ska snart dra mej in mot stan å göra lite saker sen möta mamma å kolla på nå skor:)
Sedan väntar lady på hennes tid i dag ska nog rida ut en lång sväng bara ör att de inte regnar i dag :D



puss

Bilder:)

Tjena!
Här kommer de lite bilder som är tagna med mobilen så kanske inte bästa kvallan :)


min snygga härt:)<3

Första gången ja gjorde fransk manikyr hyfsat nöjd :D

muummms så jävla gott :D


puss

Morron!

Hejsan!
Har precis stigit upp å ätit frukost, jag och älsklingen låg å bara msyte å sov hur länge som helst i morse så nu är man riktigt pigg.
Dagen kommer erbjuda en sväng till stan å köpa skor. Sen stallet å rida? corallen? är så grymt sugen på å bara fara ut i ta en lång ritt med min pärla men de är så drygt att bara skritta :)
Sen ska jag nog även vara med angelica å joel om ja hinner kom ju på lixom efteråt att jag ahde kvällsjour:)
Aja kommer förhoppningsvis upp nå roliga inlägg i dag :)

puss


RSS 2.0