Är med å tävlar om en Header!

Hej!
I dag är ja med och tävlar hos emilia om en ny header nog för att hon har gjort den andra men alltid kul med en ny :)



http://www.bloglovin.com/m/2507010/319112992/b/2507010/aHR0cCUzQSUyRiUyRmVtaWxpYWxhcnNzb25ubi5ibG9nZy5zZSUyRjIwMTElMkZvY3RvYmVyJTJGdGF2bGluZy12aW5uLWVuLWhlYWRlci5odG1s


Angels exist, you are one of them!

Hej!
De var ett tag sen sist vet inte om de har hänt nå kul, Lady ahr haft en liten ta de lungt vecka men nu är vi igång igen med mera mat å lite bättre ordnad träning :)
Har ridit henne i repgrimma några gånger och tro det eller ej men hon går as kalas bra då:D inte lika hetsig i skogen och hon kan till å med gåi formhelt härligt att rid utan bett :)

I dag red vi i sandtaget alltså bakträning, de gick vell så där de var å mörkt å dimmigt så vi såg inget men vi missade alla träd som tur var :)

Vet inte vad jag skulle göra utan min fina prinsess:D hon är bara helt kanon :D <3

Vet ni i dag fick ja en ring av mitt hjärta där de står Angels exist, you are one of them :d gulligt va?

aja bjussar på nån bild sen ska ja sova :)


tack gubben <3


fin tjejen <3

puss

måndag!

Hallå!
I dag ahr vi varit i luleå med mur klassen å kollat runt lite på olika kakel och så ahr vi gjort upp mammas badrumm i 3D som ja och rebecka ska göra som projektarbete.

Sen har ja och älsk fixat ihop ladys vagn så nu är de bara lite små fix kvar så är de klart för start. Jag och marre ska ut å köra lady för första gången på jäääätte länge så de ska bli kul. Hon ska få springa av sig lite så blir hon säket glad.

Har inte ens varit till stallet i dag de känns jätte konstigt och saknar pluttan som fn. så i morgon har ja kväll å ska nog ta mej en ridtur eller bara mysa med min fina bästa stumpa <3 har förrästen fått lite mer bilder från i lördags från lovisa hannu så ni får min favorit:D



Visst har hon en snygg rumpa?;)  älskade häst du är bäst :D<3

puss

miniklubb tävling:)

Hej!
I går jag ju med på miniklubbtävlingen. De gick faktsikt riktigt bra hon skötte sig super bra nästan inge stress å var ovanligt cool

I dressyren fick vi 65% även fast att hon fjolla för en solkatt å de vita stacketet. hon gick jätte fint annars så är hur nöjd som helst ska nog tävla mer dressyr för de var ju riktigt kul men satsar som huvudmål på western :P

Frammhoppningen gick jätte bra hon hoopa fin vart lite stressug när de avr flera hästar som sprang om och en hade jul plingor som lady inte alls gillade men de gick bra ändå. Sen när vi kom in på banan tänkte ja litre stolt de här kommer gå bra el? hon vägrade ut oss på första hindret :S men då kom dom å la ner bommarna på första hindret så vi hoppade alla andra hinder då var hon jätte duktig :D så är helstolt över gummkan båda transportresorna gick bra å de avr kul.

Vi klädde ut oss till rosa prinsessor i dressyren och mimmi mus i hoppningen.

I dag mådde flickan bara bra inte ont nån stans men ja masserade med liniment å så ändå.

stolt matte ska nu slå på en film å sova :D



bjussar på 2 fina bilder från tävlingen som min kära vänn evelina tog :D tack dom är jätte fina:P

puss

fina hästen :D

tjena!
HAr glömt bloggen nu i nån dag men nu hade jag tid över så slänger in lite uppdatering av mitt liv.

Få se nu jag å lady hoppade i tisdags de gick super duper brahon tvekade inte en ända gång och hoppade jätte fint så är jätte stolt över henne. kördeäven igeonm dressyr programmet en gång de gick lik bra för utom att ja glömde vägen så de var ju mitt fel.

onsdag red vi ut mot alder hon skötte sig jätte bra och vr pigg å fin. Vi galopperade hyfsat mycke för lady var så sugen på de så vi bra busade omkring. Sen körde vi även en kortis dressyr för att mjuka upp efter kondis passet;)

och så i dag då:P vi tog oss en tu å sandtaget å klättrade lite. LAdy var lite tröttare i dag men hade inte de minsta öm manke så de var as kalas. så hon fick lite extra mat för att bli pigg igen. ´älskar min flicka hon är så himla super duper bra :D vi körde lite dressyr och hon gick som en klocka finisen <3

i morgon skavi åka en sväng transport så att hon får cheka in den innan lördag morgon å så ta en dusch så vi är ren :P de blir nog en vilodag för gummn i morron de räcker med en transport tur.

VET NI??????????
vi ska hemta ut min kamera i morgon :D de bli as kalas då hinner ja ladda den och test fota lite innan lördag :D
nä nu måste jag sova så att de blir morgon, kommer bli en kanon dag i morgon ahr mycke å stå i men de trivs ja med ^^


bjussar på en bild på hjärtat mitt :)<3 (synd bra att gödselstacken är bakom) ;)

puss

planering å bullbak :)

tjena!
I dag har jag haft min stallfria dag de har varit skönt men nu längtar ja efter min flicka :)

Jag å malin har bakat vanlijbullar i dag efter som att ja lovat att bjuda mur klassen i morgon. Sen har ja kommit på vad ja ska ha på mig i hoppningen på lördag och klläderna för dressyren är nästan klar:) har kollat på dressyrprogrammet med men de vill inte sätta sig så måste träna meeerrXD  Har vell inte så mycke mer å komma med så ska mysa ner mej med gubben nu :P



puss


myskväll:)

Tjena!
pojken har just kommir hem med ett ljudsystem till tvn och massa gott så nu ksa vi slå på en film och mysa :)

Hästarna vart glada av att komma in dom bara slänger sig över maten.
Lady gick jätte bra i dag tog några bakar och tränade form. hon blev mjuk å fin sen stretchade vi alla ben å ryggen å morottstricket. Så nu har vi ökat på maten ännu mer för att hon ska kunna bygga musklerna som hon tappat mäst troligt för att vi har gett henne för lite mat så nu ska de tränas och ätas :)

nä nu ska ja se tv och mysa med gubben min :)

puss

sorry:)

Hej!
De har hänt mycke sen sist ja skrev här.  så ska försöka uppdatera er om de:)

Jag har anmält lady till miniklubbtävling på brk nästa helg, Lätt D och 50cm. är grymt taggad får se hur de går hoppas vi kommer igenom banan :)

Sen så har jag nästan bestämt mig för villken kamera ja ska ha men inte riktigt säker. Lutar mot en Nikon D90:)

hmmm sen så i går dog min finaste pelle <3 han somnade in i mitt knä igårkväll och ja hoppas att han har de bra uppe i himelen, älskar dej <3


<3<3<3<3<3<3<3 älskar dej gubben <3<3

puss

RSS 2.0