tjenis!

Hejsan!
Jag hinner inte skriva så mycket ska gå och sova nu så man orkar upp inför sista veckan på jobbet sen lov igen :D
Btw jag var ut med lady i dag på en tur på 2 timmar å vet ni avd jag hittade? jo svartskön har dok ingen aning om hur jag tog mej dit men men ;)

puss

Lördag!

Hej!
Jag har inte så mycke å berätta kommer faktiskt inte ihåg vad som har hänt.

Jo rickard fick körkortet i onsdags eller var de tisdag? aja och bilen är besiktat så vi ahr avrit ute i fin glidit nu i nå¨gra dagr. Lady motioneras för fullt å de går vell bra emilia har varit å fotat när jag red de gick vell sådär men men man ka´n ju inte vara bäst alla dagarXD
jo men annars ahr de vell inte hänt så mycke. eller jo jag skulle klippa gräset hos grannen i dag tror ni inte att fan skapet går sönder igen!! jag ska verkligen inte köra nån maskin alls :O och ja kan inte duscha för katten har dragit in nå inälvor i källaren fyyy.... å egentligen hinner ja inte sitta å inte göra nått för vi ska till luleå å lämna tbx basarna vi köpte igår å sen ska vi på inflyttnings fest  lite tidsbrist men aja :S


foto av emilia :)

puss

måndag!

hejsan!
i dag är de måndag en jobbig dag. jobbet har vell gått hyfsat segt men när jag slutade drog ja först på stan å kolla kläder sen for jag mot travet skulle in på royal. Jag stannade hos rickards farmor och farfar dom blir så glada av besök. sen for ja till royal och köpte liniment shampoo det sista till å med ;)
 Påvägen hem svängde jag förbi rickards jobb å bara slöa där.
mamma tog lady gumman i dag så i morgon ska jag dit å antingen rida p plan eller bak träna.
Vi har börjat planera helgen med en rid tur till pagla och så vidare till björns :) blir kul om den blir av de, beror ju mycke på vädret.
aja ska mya med gubben som ligger å är kamsjuk :)

puss

bild bomb :D

Hejsan!
Har äntligen fått bilderna av angelica som hon fotade för ett tag sen så nu kommer några av dom upp :D


Barnta baken i sandtaget. :)

Vi i sandtaget :)

va?:)

älskade hästen <3

strech :)

nu får de räcka måste ju kunna ladda upp någon bild sen också :)

puss

puls träff :D

tjena!
Jag har hållit igång sen kl 8 i morse packade lite frukost bara å drog till stallet.
Mamma  hade haft morgon så lady var inne å väntade på att jag skulle sadla henne åså. Så sadlade henne tog på skydd i träns sen bar det iväg mot vårat gammla stall i heden.
När vi kommer dit ställer jag in henne i stallet bland massa andra hästar så hon fick vila lite.
Vi hade teori först om hur man tar puls åså sen fick vi testa ta puls men jag hörde då inte nå mycke puls så de är verkligen nått jag kommer få träna på.
I allafall så for förtsa gruppen ut med hästarna, vi red en slinga runt stallet vet inte hur lång men nån kilometer kanske:)
Dom kom tillbaka å så pulsa vi dom och sen efter 10 min igen hästarna sjönk ganska fort i puls å de är ju bra. Sen avr de ladys tur så jag sadlade henne å gjorde henne klar för att fara ut på rundan.
Det gick kanon bra hon vart inte nå trött alls typ fast att de var jätte varmt och sällskapet som jag hade var så passande så allt gick kanon.
När vi kom tillbaka hade lady mellan 60-66 i puls å de är inte så mycket så är nöjd över hennes kondis klart att den ska bli bättre men vi har ju kommit en bit på vägen :D
Hon var helt lugn under hela dagen och tålmodig hon är så super bra!!!
Har även fått många fina komentarer om att hon är fin i kroppen å ser mycke gladare ut så denna dag kommer jag leva gott på lääänge :D Kul när man får höra att de märks att man ahr jobbat å tränat hårt :D blir så glad å är så tacksam för all hjälp ja får av uret med min poa utan hennes pusch hade jag definetivt inte kommit så här lång så fort :D tack!
När vi kom hem blev de en dusch sen släppte vi bara ut henne för hon var less på att umgås med mej och mamma XD

Så i morgon kommer min dam få massage och stretching av mamma å på tisdag får vi se vad som väntar.
Blev även väldigt sugen på å hyra klubbens puls mätare äver en vecka för att kolla lite hur hon ligger de skulle var kanon så ska göra de när jag slutar jobba tror jag :D

Just nu flyter mitt liv på rosor känns de som, Hämtade min dator i dag så nu ska jag börja rensa och kolla vad ja har för bilder å föra över dom.

Tyvärr har jag inga bilder glömde helt bort att fota eller be någon fota men lovar att de ska komma upp några snart :D



puss

Lady är bääääst :)

Tjena!
tänkte skriva lite om lady.
Massören var ju ut förra veckan och massera igenom henne å han gav bara goda besked.
Hon var inte stel och ahde fått riktigt fina muskelr, vi har ju en lång bit kvar på muskel och kondis sidan men de går ju framåt.
De bästa är ju att hon inte har ont och på en sån kort tid har vi kommit så långt ändå.
Sist jag hade lektion villket var i onsdags? tog lady rätt galopp nästan på en gång fast att vi inte har tränat de nått så då blev jag jätte glad.
Formen är inte starkast  i trav men de går framåt hon sköter jätte fint och vill verkligen jobba och de är ju en viktig del i de hela.
Lady håller sig faktiskt också i hull även fast hon går på grönbete å är så himla glad.

I morgon äre pulsutbildning med distansryttarföreningen och ja å lady ska vara med å springa en runda sen puls mäta så resultat kommer i morgon :D

nu måste jag gå å äta gubben är ivrig på å gå ut i garaget igen :)



puss

tjena!

Hejsan!
Jag är dålig på att uppdatera jag vet men man vill ju inte sitta på datorn dom fina dagarna och så jobbar jag ju 7-16 så hinner inte sitta här å uggla :)

I alla fall så flyter livet på ganska så bra nu. Lady gumman är sjukt duktig hon fattade båda galopperna sist jag red för uret och jag behövde inte ens kämpa så mycke super nöjd :D
De går verkligen frmåt nu å i morgon ska vi i distansryttar föreningen ha puls utbildning så jag å aldy ska vara med å rida en rund å sen kolla pulsen åså de blir kul.

I dag har jag inte gjort så mycket, varit upp till farmor och pratat lite när jag ändå var ute med hunden svängde jag förbi. Sen ha rja vell städat på lite i trångfors de är så sjukt varmt så de är ju kanppt man orkar röra på sig ^^
i Alla fall så cyklade jag hit till vittjärv aldelens nyss tog en glass å satte mig framför datorn. Jo förrästen så kommer får jag min lilla söta dator i morgon så nu måste jag leta reda på gammla skivor med bilder å allt så jag får nån ordning någon gång^^

Nä nu ska jag gå och göra nått annat kul typ klippa gräset åt grannen, ska försöka bli bättre på att uppdatera men nu vet ni i allafall att livet flyter på å jag lever;)

puss

boden Alive!

Hejsan!
Hinner bara skriva ett snabbt inlägg nu ska ner till stan snart. Uppdateringen har varit usel men har varken haft tid eller intenet så nu ska jag försöka börja igen.

De går bara framåt med lady hon börjar muskla på sig bra och håller sig smidig. Är galet nöjd över vårat arbete och har nu nya mål som ni får veta någon anna dag :)

i går var vi in till stan umgicks med folk och så spelade rickard på massa  ställen så jag ahr lite små prylar därifrån. Vi är på väg ner snart igen ska bara duscha och fixa mej lite:)

Och då till morgondagens planer så gäller de att sova och städa för på måndag börjar jag jobba. inte kul men men livet är ju inte alltid kul :)

puss

RSS 2.0